woensdag 18 september 2013

The Body Shop Colour Crush Lipsticks


Ik merk dat The Body shop het afgelopen jaar onwijs bezig geweest is om hun make-up collectie te verbeteren en te veranderen. En ik moet zeggen dat ze erg goed bezig zijn. Begin dit jaar konden jullie de nieuwe oogschaduws zien van The Body Shop die een hoge pigmentatie hebben. Nu is The Body Shop met een lipstick lijn gekomen bestaande uit 24 hoog gepigmenteerde lipsticks. Kijk mee naar kleuren om te zoenen!
De verpakking van de nieuwe lipsticks vind ik erg mooi. Ze hebben een zilveren onderkant en de dop is in de kleur van de lipstick. Op de dop staat het logo van TBS. Ik vind het een erg mooie uitstraling hebben.


De lipsticklijn heeft drie kleurfamilies , stralend rood, lieflijk roze en geraffineerd nudes. Wat ik zo fijn vind aan de lipsticks is dat ze 100% diervriendelijk en 100% vegetarisch zijn. Want deze twee dingen in combinatie met intense kleuren heb ik nog niet veel vaker gezien.


101 Red Siren en 201 Red hot Raspberry


101 Red Siren is een erg mooie intens rode kleur. Wow I like it. Het is lekker pittig en erg fel, niet te donker en lekker zomers. 201 Red hot Raspberry is ook een lekkere zomerkleur. Hij is fel en opvallend, maar iets minder pitten dan de Red Siren. In deze lip kleur zit een klein beetje meer glans, dit komt door de kleine shimmer er in. 

Ik vind de lipsticks echt top. Ze zijn onwijs gepigmenteerd, naar 1 veeg zijn je lippen al onwijs ingekleurd. Verder voelen ze onwijs comfortabel aan en voelt het bijna niet als een lipstick. Ze blijven redelijk zitten, maar na een maaltijd is hij wel aan een kleine touch up toe. Echter vervaagt hij erg mooi en heb je niet direct van die rare randen om je mond, maar wordt je gehele lip geleidelijker wat lichter. 

Ik ben echt onder de indruk en ik weet zeker dat iedereen er wel een mooie kleur tussen heeft zitten. Want 24 kleuren is echt een groot en uitgebreide collectie. 

De lipsticks zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle filialen van The Body Shop en via de webshop voor €12 per stuk .

Q: Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.