donderdag 26 september 2013

WIC by Herôme: Peaceful Finland


Dit is de zomer van de felle kleuren, maar ook van de pastel tinten. Ik moet zeggen dat ik beide altijd erg mooi vind en dat het net aan mijn bui of mood ligt. Nu is WIC by Herôme met een collectie pastel kleuren gekomen die geïnspireerd is op Finland. Finland, het land met de 1000 meren en zachte tinten om je hoofd koel te houden tijdens de warme dagen.Rovaniemi , Lahti , Lohja

Alle kleuren zijn in twee dunne laagjes geswatched. 

Rovaniemi : De ultieme nude kleur. Nu moet ik zeggen dat nude mij nooit zo geweldig staat, maar ik vind de kleur wel erg mooi. Dit eerste lakje is ook direct het vervelendst van de collectie, want ik moet zeggen dat ik wat problemen had om de lak mooi en goed op de nagels te krijgen.


Lahti : Deze lak vind ik erg mooi en is ook gelijk de enige met een shimmer , bijna frost finish. Het is net een soort nat strand met zilveren kleur. Erg classy vind ik de kleur.Lohja : Een mooie zacht paarse pasteltint die een vleugje roze er doorheen heeft. Deze lakt direct een stuk prettiger en vind ik subtiel, maar toch ook weer wat opvallend. 


Jyväskylä , Mikkeli , Joensuu


Jyväskylä : Zacht schattig en roze, dat is het eerste wat in me opkomt bij deze lak. Het is een erg standaard baby roze kleur, maar hij past wel erg goed bij de collectie. Mikkeli : Ik denk dat uit deze collectie dit mijn favoriet is. Deze lavendel paarse pasteltint vind ik echt heel erg mooi en je ziet dat er heel subtiel een klein shimmertje er in zit. Joensuu : Als laatste deze zachte baby blauwe tint die ik ook erg mooi vind. Het witte is er net af en het is een hele subtiele licht blauwe kleur. Wat een prettige en fijne collectie. De lakken zijn echt geweldig in gebruikt. Ze geven ( op Rovaniemi na ) een hele fijne dekking en drogen erg goed. Ik vind WIC by Herôme altijd erg prettig lakken en kan ze dan ook zeker aanraden. 


WIC Peaceful Finland is nu verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via

www.herome.com. Je hebt al een WIC by Herôme nagellak voor € 7,50 en twee stuks voor € 12,50

Q: Wat vind jij van deze collectie? Welke kleur vind jij het mooist?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.