donderdag 5 september 2013

Winactie : Bourjois 20's Look!Een tijdje geleden was ik aanwezig bij het Bourjois bloggin Cherie event. Op dit event mochten we allemaal een thema look maken en ik was ingedeeld in de 20's look in de style van de Great Gatsby. Ik mag namens Bourjois een leuk make-up setje weggeven die jou helemaal ready for the day maakt. Kijk mee wat jij kan winnen en hoe je hier aan mee kunt doen. 


Je maakt kans op een leuk setje bestaande uit: 
- Happy Light Foundation nr 52
- Liner Feutre Ultra Black
- Lipstick Rouge Edition Shine nr 20

Wat moet je hier voor doen?
Eigenlijk helemaal niet veel. 
1. Like de facebook pagina van Sillysilsil *klik hier*
2. Like de facebook pagina van Bourjois *klik hier*
3. Laat een reactie achter op de Sillysilsil facebook pagina bij dit artikel.

Ik hoop dat jullie het een leuke kleine winactie tussendoor vinden. 
Succes en ik maak binnenkort de winnares bekend!

Q: Wat vind jij van de 20's look?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.