woensdag 23 oktober 2013

3x Konad-nagellakHoi! Deze week laat ik jullie drie kleuren nagellak zien. Ik ben een grote nagellakfan, van nieuwe nagellak word ik altijd blij! Deze kleuren zijn van de Konad Professional Nail Polish-lijn. Konad staat vooral bekend om haar nailart producten, maar deze lijn bestaat uit gewone nagellakken. Niet per se geschikt voor stempelen en dergelijke dus! Konad raadt zelf aan in ieder geval twee laagjes te gebruiken voor een optimaal resultaat. Het kwastje is vrij breed en de nagellak zelf aan de dikkere kant. Ik kon er prima mee werken, maar het kan misschien even wennen zijn. Kijk je mee naar de kleuren?


Nude Violet: dit is een heel licht kleurtje, op het eerste gezicht ziet het eruit als een lichtgrijs lakje. Zoals de naam al doet vermoeden, is het geen standaard grijze kleuren, maar heeft het een subtiele paarse glans. Niet heel opvallend, moet ik eerlijk zeggen. Op de foto heb ik twee laagjes op mijn nagels; hij is helaas niet helemaal dekkend.

Ultra Violet: wauw, wat een mooie kleur! Blauwpaars met subtiele zilveren shimmer: ik vind hem echt prachtig. Met twee lagen zit 'ie er perfect dekkend op!

Dolls Brown: mijn eerste gedachte bij deze: wat een aparte lak! Bruinachtig oranje met lekker veel glitters, niet iets alledaags en saais in ieder geval. Ik draag op de foto's drie laagjes, zo dekt 'ie bijna helemaal. Ligt er ook aan hoe dik je de lagen aanbrengt!

De lakken kosten ongeveer €7,95 en zijn verkrijgbaar bij o.a. Enchantra.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.