dinsdag 15 oktober 2013

Bruidskapsels: inspiratie!


Ja meiden, ik ga trouwen! En nee om direct even duidelijk te maken, het is niet Silja die gaan trouwen maar 'ik' Rosanne.  14 september was de dag dat mijn vriend op zijn knieën ging en ik huilend in zijn armen sprong ondertussen JAJAJA mompelend! Vind je het leuk om te horen hoe hij mij ten huwelijk heeft gevraagd? Kijk dan even mijn filmpje over zijn aanzoek! Wanneer we gaan trouwen is nog niet zeker maar wat wel zeker is is dat het in de zomer van 2014 zal plaatsvinden. Je snapt dat ik als Pinterest verslaafde nu al helemaal niet kan stoppen met het zoeken naar geweldige bruiloft inspiratie! Vandaag deel ik mijn favoriete bruidskapsels met jullie en natuurlijk ben ik dan heel erg benieuwd naar jullie mening!

bron 1  -  bron 2
1. Prachtig opgestoken en mooi hoe de lokken zo 'los' langs haar gezicht vallen! Ook het volume in dit kapsel vind ik erg mooi!
2. Ook heel erg mooi opgestoken met een schattig bloemenknipje als detail!
Bron 3   -   Bron 4

3. Half opgestoken haar vind ik ook echt prachtig, de subtiele bloemetjes in het haar maakt het geheel een beetje bohemian achtig, love it!
4. Hetzelfde als bij 3, prachtig half opgestoken maar nog iets opgeleukt met een mooie vlecht (ik hou van vlechten!) en een bloemenkroontje!

Bron 5  -  Bron 6  -  Bron 7

5/6/7: Bloemenkroontjes, ik vind dit zo ontzettend mooi. Ik weet niet of ik hier zelf voor zou kiezen, het ligt denk ik ook aan de jurk die je draagt, maar ik vind het zo'n heerlijk hippie gevoel uitstralen! Het is zo'n mooi contrast met het witte van de jurk. Het bruidsboeket moet je naar mijn mening dan wel iets rustiger houden anders word het wel erg druk!

Bron 7  -  Bron 8

7. Dit vind ik echt zo'n prachtig klassiek kapsel. Het haar losjes naar achteren gedraaid met een mooie schuine knot.
8. Weer zo'n mooi half opgestoken kapsel met vlechten en krullen, heel mooi!


9/10 het haar opgestoken met bloemen er in, prachtig! Bij 9 vind ik de extra vlecht ook prachtig en wel heel erg mooi bij mij passen!

Wat vinden jullie het mooiste kapsel? Of heb je nog andere mooie ideeën? Laat het me weten in de comments!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.