dinsdag 29 oktober 2013

Clinique All About oogschaduw


In mijn tijd dat ik bij Sephora werkte, werkte ik veel met Clinique. Clinique is een erg fijn merk met veel producten die erg goed geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid of snel geïrriteerde ogen. Ik verkocht daarom ook met grote regelmaat de oogschaduws van Clinique omdat je hiermee eigenlijk altijd goed zit qua gevoeligheid op de ogen. Nu is Clinique met de All About Shadows gekomen. Een nieuwe , comfortabele oogschaduw met een rijke en crèmige samenstelling die voor iedereen geschikt is.
De All About Shadows zijn verkrijgbaar als Single , duo en quads en met verschillende soorten finish. Zo zijn er zacht matte oogschaduws, maar ook met een mooie hoogglans. Hierboven zien je de matte paarse Purple Pumps. Totaal zijn er 14 verschillende singles verkrijgbaar.


De paarse is een mooie matte kleur die een lichte prima dekking geeft. Matte oogschaduws zijn altijd lastig qua pigmentatie, maar deze doet het prima.


De palettes van Clinique zijn erg mooi. Het zijn net spiegeltjes met de buitenkant die helemaal glimt en glanst. Erg mooi om te zien, maar helaas is na één keer vastpakken de eerste vingerafdrukken al te zien. Dus of blijven poetsen of laten gaan en de vingerafdrukken er op laten.


Totaal zijn er acht verschillende Quads. Allemaal hebben ze een erg mooie kleur combinatie die veelzijdig is en kan zowel licht voor dag , als donker voor avond. Op de spiegel aan de binnenzijde zit een voorbeeld van hoe jij een look kunt maken met dit palette, erg handig voor als je het even niet weer.


Dit is het Jenna's Essentials. Het palette bestaat uit vier mooie tinten die op verschillende manieren te combineren zijn. Ook zitten er twee kleine applicators bij. Hierop staan nummertjes, dus ook erg handig om de kleuren niet door elkaar te krijgen en elke keer dezelfde kant te gebruiken bij dezelfde kleur.


De oogschaduws hebben een prima pigmentatie en zijn zacht van structuur. Je kunt ze hierdoor erg prettig en makkelijk aanbrengen en ze zijn goed op te bouwen. Zo kun je zelf bepalen of je de kleur lichter wilt of intenser donkerder.


Hier zie je de look zoals hij als voorbeeld bij het Quad palette zat. Ik vind de kleuren onwijs mooi bij elkaar passen en erg geschikt voor het najaar. De oogschaduws werken erg prettig en zijn echt een aanrader, zeker als je vaak gevoelige ogen hebt.

De palettes zijn verkrijgbaar bij de verkooppunten van Clinique. De singles kosten €20,50 oer stuk, de quads kosten €38,00 per stuk.

Q: Wat vind jij van de oogschaduws?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.