maandag 7 oktober 2013

DailySilSil - Week 40


Goede morgen lieve dames en heren. Vandaag een korte dailysilsil. Ik heb een redelijk stressvolle en drukke week gehad die eigenlijk niks met de site te maken had. Het was voornamelijk school, examens en stage. Het weekend was voor mij echt een rustig aan weekend om een beetje bij te komen. 

Begin van de week was het heerlijk weer. Helaas stond er aardig wat wind. Op de heenweg naar mijn opleiding was het elke keer een hel, maar de terugweg was heerlijk en ik was zo thuis.


Woensdag had ik examen Acne, dus leren leren leren. Elke dinsdag avond hebben we les en omdat we de volgende dag het examen hadden gingen we gezamenlijk leren met de klas.


Op de terugweg van mijn acne les. De lessen duren tot 20.00 en dan heb je dit plaatje op de fiets terug. Dit is in Groningen bij Kardinge. De hoge toren die je op de achtergrond zit is van klimcentum Bjoeks. De toren is de de hoogste klimtoren ter wereld.


Dit zijn de najaars lakjes van Bourjois. Echt onwijs mooi vind ik ze!


Woensdag zijn we namens school naar een buurthuis gegaan en hebben we korte behandelingen gegeven. Op zo'n dag merk je toch hoe dankbaar dit vak soms is!


Stond even raar te kijken toen ik aan het wachten was bij de spoorwegovergang. Beide lampen brandde tegelijkertijd. Gelukkig ging alles gewoon normaal en was er niet veel aan de hand.


Ook ik heb Lotje lekker verwend met dierendag. Alweer 5 jaar is ze en zo lang is ze ook altijd bij mij geweest. Af en toe is ze een beetje gek, maar love her every day!


Vrijdag was de beurs en mijn stageadres had veel leuke producten te koop. O.a. Essie, O.P.I. , Miss Sporty , Rimmel , Loréal enz enz.


Vrijdag was een drukke en belangrijke dag voor mij. Is zou de visagie doen van 8 modellen van een fashion show en daarnaast zou ik 10 tot 15 meiden opmaken die hun haar doneerden voor stichting haarwensen.
Uiteindelijk heb ik er ongeveer 25 opgemaakt, dus is was helemaal kapot na 33 modellen opmaken.

Hier zie je mijn producten klaar staan voor de modellen. Ik heb van Miss Sporty en Rimmel een pakketje opgestuurd gekregen om te gebruiken bij de modellen van Stichting haarwensen. Nogmaals dank hiervoor.


Mijn ouders kwamen ook even langs en mijn moeder maakte deze foto van mij . Ik heb echt de hele avond zo gestaan!

En dit was het resultaat. Dit is al het haar wat er die avond afgehaald is. Super veel! Ik weet zeker dat hier veel meisjes een mooi haarwerkje hiervan krijgen.


Op zaterdag middag zijn we naar Drouwenerzand geweest. Dit is tussen een speeltuin en een pretpark in. Het leuk is dat als je na 15.00 je de helft van het geld betaald en dan toch even kunt spelen e.d.


Hier zit hij in een piratenschip met mijn vader. Hij wilde eigenlijk nog niet weg, zo leuk vond hij het.


Bij het park betaal je 1 prijs en dan heb je er onbeperkt eten en drinken er bij in zitten. Het is niet echt geweldig , maar prima te doen. Je moet denken aan: patat , kroketten , frikandellen , drinken , soep en softijs. Nou dit kleine softijsje met discodip bracht mij even terug naar een klein meisje.


Ik vind deze foto zo komisch. Mijn moeder heeft mijn vader hier klem gedrukt tussen haar lichaam en het hek. Hij was zich flink aan het verzetten en werd flink rood. Mijn ouders lagen helemaal in de slappe lach en wij ook.


Ik heb dit weekend weer een heerlijk weekend gehad. Mijn broertje werkt bij het theater in Winschoten en kon kaarten regelen voor mijn moeder en mij voor de voorstelling Vrouw Holland. Echt wat heb ik gelachen. Het is echt een leuke voorstelling met heel veel volwassen, vunzige en droge vrouwenhumor. Echt als je een keer een leuke avond met een vriendin of moeder wilt, moet je heen gaan. Hier vind je hun tour schema.


Bij het zien van deze foto moet ik alweer heel hard lachen. Mijn moeder had iets gehoord en wilde het experimenteren. Nou het was lachen , gieren , brullen, maar het effect was niet echt wat we verwacht hadden.


Zondag bracht mijn moeder ons weer thuis en gingen we even langs bij de vlooienmarkt in Eelde. Noah was zo schattig en druk op zoek naar speelgoedjes.

Dat was weer mijn week.
Q: hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.