maandag 14 oktober 2013

DailySilSil - week 41


Goedemorgen lieve lezers. Brrr.... Ik begin het steeds kouder te krijgen en trek steeds vaker een trui aan. Afgelopen week heb ik weer een rustig week gehad en heb ik hier en daar wat leuke dingen gedaan. Kijk mee naar mijn afgelopen week.Ik fiets 3 keer per week richting school en dan ga ik over deze beroemde/beruchte brug in Groningen. Hij is echt altijd dicht. Er komen zoveel boten langs dat hij om de haverklap de slagbomen omlaag gooit. Gelukkig zijn er aan weerszijde van de brug een fietsbrug waar je dan nog overheen kan. Maar ieder die in Groningen woont en deze brug kent weet gewoon dat dat ook niet top is.


Op de opleiding zijn we bezig met benen harsen en masseren en hier waren mijn benen net geharst. Linda zie je hier met een groot ding in haar handen. Dat is een massage apparaat die op je benen gaat. Nou daar was ik wel even aan toe naar het harsen.


Ik had een raar plekje op mijn been dus ging ik mee langs de arts en kreeg ik er een zalfje voor. Het is niks ernstigs hoor. Wat ik alleen niet tof vond ik dat ik bijna 30 min bij de apotheek aan het wachten was en toen te horen kreeg dat het er nog niet was en ik de volgende dag terug moest komen. gggrrrrrr.


Noah vond de muppets weer en wilde er graag mee spelen. Dus lekker rollenspel spelen met Kermit en Gonzo.


Net wakker en mijn haar zat echt onwijs mooi en was het wel echt aan een wasbeurt toe, dus toch maar mijn haren gewassen.


Vrijdagmiddag had ik vrij en had ik een keer niks te doen dus kon ik al beginnen met de pers zondag. Meestal moet ik deze op zaterdag middag of avond nog maken omdat er tot vrijdag avond persberichten binnenkomen. Het is ook altijd zo dat de persberichten die je op zondag ziet ook altijd erg op tijd zijn.


Vrijdag avond spotte ik in de Hema al een gedeelte van de nieuwe Hema kerst collectie. Ik vond het er leuk uit zien, het was interessant, maar heb toch maar niks meegenomen. 


Ook deze heb ik laten staan. Het was verleidelijk, maar ik heb er nu echt even genoeg. Maar mijn shop-a-holic gevoel zei kopen kopen kopen.


Super cute vond ik deze foto. Een familielid van mij zei op facebook tegen mij : het is een Pushi. Ik heb daar echt zo hard om gelachen.. Like the combi, maar niet om te eten :D


We zijn naar de Gallimarkt geweest. Hier waren mijn moeder en ik een beetje aan het dollen, want het miezerde een beetje en we wilden niet nat worden. Het grappige is dat niemand ons zag en wij wel alles konden zien.
  

Ik zag bij de Lidl in Duitsland dit schattig kleine doos met 3 zeebanket bonbons er in. Het lag bij de kassa koopjes en was rond de €0,50 , Lekker als je net even zin heb in een klein chocolaatje. 


Door de regen op de Gallimarkt. Wat was het druk en wat was het weer groot.


Love this. Ik ben niet echt van de kermis enzo, maar al die lampjes bij elkaar vind ik altijd zo'n mooi gezicht. 


Het ziet er echt niet lekker uit, maar dit was echt bomdigidi lekker .... Pompoen risotto met slagroom en kaas.


Ik kwam nog wat foto's van Antwerpen tegen en wilde ze nog even laten zien. 


Ik om 1 uur 's nachts in de badkamer van onze hotelkamer. Lekker wild en funky en moe als maar kan.


Ik met mijn moeder net voordat de presentatie in Philosophy Pyjama begon. 
  

Deze foto's maakte ik in het Julien hotel waar we verbleven. Wat een mooi hotel is het toch ook. Loved it.


In Antwerpen zijn we ook nog even naar een chocolaterie geweest en zag ik o.a. deze leuke dingen. Kinder barbapapa bonbon en een chocolade lipstick e.d. 

Dat was het weer voor deze week!

Q: Hoe was jou week en welke foto vind jij het leukst?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.