maandag 21 oktober 2013

DailySilSil - week 42


Goede morgen lieve lezers. Ik heb weer een leuke Dailysilsil voor jullie. Het was de week voor de herfstvakantie en dus was het een weekje die veel leuke dingen heeft gebracht. Verder mist eigenlijk de zondag, want gisteren ben ik op een mini holiday met mijn moeder naar New Castle. In het voorjaar gingen mijn moeder en ik ook heen allen blijven we nu een nacht langer en hebben we iets meer voor ogen wat we allemaal willen doen. Er zal waarschijnlijk nog een apart stuk komen over New Castle, maar die zien jullie dan na volgende week wel zien.Ik vind de geur Daisy van Marc Jacobs erg lekker. Normaliter ben ik niet zo van de wat frissere geuren , maar Daisy heeft mij al meerdere malen verrast met een lekkere LE of speciale variant. Toch blijf ik de originele Daisy het lekkerst vinden.


Ik ben echt een laat ganger. Ik kom meestal in de avond pas op gang met bloggen en voor ik het weet is dan alweer na twaalven. Normaal zou dat niet zo'n groot probleem zijn, maar aangezien ik natuurlijk ook Noah heb die de volgende ochtend wel weer tegen 07.00 naast mijn best staat moet ik er toch rekening mee houden dat ik het nooit echt te laat maak. Dus voor mij was het dan ook eigenlijk een unicum dat ik voor 23.00 op bed lag.


Zelfde verpakking , ander merk met elk een ander borsteltje. Deze twee kwamen afgelopen tijd bij mij binnen en het viel mij op dat ze van buiten echt hetzelfde waren. Ik denk dat dit ook komt omdat de merken NYC en Miss Sporty van dezelfde organisatie Coty komen.


Ik blijf dit P2 Summer Attact lakje onwijs leuk vinden. Hij is zo lekker opvallend en vrolijk.


Richting school fiets ik altijd langs het Kardinge meer en op woensdagochtend had ik dit mooie plaatje als uitzicht. En ze zegen altijd: Na regen komt zonneschijn.


Deze kocht ik in Duitsland bij de Lidl en leek mij wel een keer het proberen waard. Ik vroeg aan jullie wat jullie er van vonden en veel zeiden dat het een erg lekker drankje was. Nou dat is het ook echt. Jum Jum Jum.


Amen!


Woensdag avond moest ik een presentatie geven aan een zaal vol. Het was zo druk dat mensen zelfs moesten staan. Mensen vragen ook altijd aan mij of ik dan ook zenuwachtig ben. Eigenlijk valt dat heel erg mee en heb ik alleen last van een lichte spanning. Echter ben ik bijvoorbeeld veel zenuwachtiger als ik een interview moet doen die 1 op 1 is of 1 op 2. Dat vind ik veel persoonlijker en spannender dan voor een grote groep mensen staan.


Ok, serieus, ik ben in love! Ik heb deze Gosh 02 Frosted Gold op mijn nagels gedaan en daar onder en over de Alessandro striplac. Het is een probeersel, maar ik vind het resultaat echt geweldig en hoop dat dit ook net zo goed en lang blijft zitten als gewone striplac.. Keep you updated!


Heerlijke stoere vent! Noah en ik hebben op vrijdag samen blaadjes gezocht voor een knutsel middag. En Noah wilde wel even stoer op de foto.


We hebben lege potten beplakt met de bladeren zodat er een waxinelichtje in kan je zo een leuk herfst waxinelichthouder krijgt. Noah vond het super leuk om te doen.


Dit is het resultaat geworden. Ik vind het echt super leuk lijken en Noah is er een paar uur zoet mee geweest.

Zoals ik al aangaf ben ik in NewCastle en ben ik hier tot en met Woensdag. Natuurlijk is Robert wel in het huis, dus inbrekers kunnen er niet van uit gaan dat het huis leeg is ;)

Q: Hoe was jullie week? Welke foto vind jij het leukst? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.