maandag 28 oktober 2013

DailySilSil - week 43


Goede morgen lieve lezeres. Wat een wind buiten, passen jullie allemaal wel op? Het is maandag ochtend, dus weer tijd voor een DailySilSil. Deze week met een extra dag, omdat ik naar Newcastle ben geweest. Het was een super leuke en drukke week want ook Noah was jarig en ik heb een top herfstvakantie gehad.Mijn dailysilsil heeft deze week een dag extra omdat ik zondag al richting Newcastle vertrok samen met mijn moeder. Hier lag de kat van mijn ouders in mijn moeders koffer. Hij ging zo mooi naast het boek met 'niet storen' liggen.


De boot in IJmuiden die ons naar Newcastle zou brengen. Ik ga nu niet echt het hele verhaal vertellen, maar mijn moeder en ik hebben allebei een onprettige reis gehad door de harde windkracht die er op zee was. Nee we hebben niet overgegeven maar voelden ons niet lekker. Daarnaast hadden we een reispil op de boot gekregen en deze was veel zwaarder en korter werkend dan wij gewend waren dat we midden in de nacht (allebei tegelijkertijd) wakker werden.


Als je een Toblerone fan bent kun je wel wat met deze 4,5 kilo wegende reep. Hij kosten rond de €60,-


De eerste dag zijn we naar MetroCentre geweest net buiten Newcastle. De vorige keer waren we hier ook, maar hadden we zo weinig tijd dat we echt maar een super klein gedeelte gezien hadden. Nu hadden we de hele dag en kwamen we langs super veel leuke winkels waaronder deze vol met heerlijke bad , douche en lichaamsspullen. Het rook er heerlijk.


Na het plaatsen van vorige foto kwam er een gesprek op instagram online welke winkel het zou zijn. Iedereen wat het unaniem er over eens dat het de Bomb Cosmetics was. Helaas meiden , zo heette hij echt niet. Het was de Fizzylicious.


Ben je in Engeland, dan moet je echt een keer naar M&S food gaan. Je hebt daar heerlijke dingen. Veel kant en klare dingen, maar ook veel dingen die alles in 1 hebben en alleen thuis in de pan afgemaakt moet worden. Mijn moeder wilde graag een soort karamel toetje wat niet in NL verkrijgbaar is en ik zag deze liggen. OMG het was echt heaven. Ik hou echt van merengue en toffee, dus deze combi was perfect.


Natuurlijk moesten we ook langs de Superdrug. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik deze reis en heel weinig gekocht heb. Bij superdrug alleen paar kleine dingen van MUA.


Ja MUA is wel mijn favo merk uit Engeland wat niet in NL is. Dus P2 uit Duitsland en MUA uit Engeland moeten nog in de schappen in NL.


Heb nog lang bij Sleek gesnuffeld maar uiteindelijk niks meegenomen.


Mijn moeder wilde erg graag nog even langs Lush omdat ze wat dingen van de kerscollectie wilde ruiken. Deze Snow Fairy Sparkle kende ik niet en waren echt super. Later hoorde ik van jullie dat hij wel gewoon in NL verkrijgbaar is.


Super leuke Lush set verpakking. Erg leuk voor onder de kerstboom!


Deze door was echt whahalla! Een maga doos met onwijs veel kersproducten er in.


Deze Blushes zag ik bij Superdrug. Ze zijn van dezelfde lijn als de Stay matte foundation van Rimmel. Ik weet niet of ze naar NL komen, maar ik ben persoonlijk niet zo van vloeibare/cream blushes.


Bij Primark hadden ze ook erg leuke setjes voor de feestdagen. Ook bij Primark heb ik op een paar kerst oorbellen en een paarse shawl niks meegenomen.


Don't look down! Ik vind dit soort dingen echt leuk. In Groningen heb je zo nu en dan een man in de herestraat die een soort 3d portret tekening maakt van een schilderij. Deze variant hier was geen schildering, maar een stikker.


Wauwwwwwwww....... Even serieus! Deze zou ik echt wel in mijn woonkamer willen hebben. Hij is gewoon te klein voor mijn werkkamer, maar ik zou hem echt zo in de woonkamer willen zetten. Wat een prachtige Cloé reuzenrad!


Op de terugweg gingen we op de boot even bij Tax Free kijken. Ik vond het niet heel spectaculair, maar er zitten zeker leuke dingen tussen. Zo grappig dit Gosh palette, nooit geweten dat zij palettes verkochten.


In NewCastle hebben ze een onwijs leuke Sushi tentje. Het heet Nudo Sushi Box en je kunt er erg goedkoop sushi in boxjes kopen. Deze Onigiri had ik nog nooit gehad en heb ik met regelmaat bij Benji van ItsJudysLife gezien. Nu moest ik het echt eens proberen. Het is erg lekker, maar niet speciaal. Ik heb liever gewone sushi.


Dit was de Sushi die ik meegenomen had. We hebben het lekker op de boot in onze kamer opgegeten. Ik kreeg niet eens alles op en heb de rest bewaard voor de volgende dag.


Dit stond achter op de Sushidoosjes. Hoe leuk!

Aangekomen in Nederland zijn we nog even naar de Albert Cuyp geweest en zijn we blijven eten bij mijn opa en oma!


Terug in Nederland ging ik donderdag met mijn moeder in de avond boodschappen doen. Ik vind deze dingen echt handig , deze moeten ze ook nog maar bij mijn AH doen.


Deze foto vond ik op mijn telefoon. Echt een mysterie wanneer ik deze gemaakt heb. Hij is in de winkel gemaakt, maar het is niet mijn karretje, want ik had een mandje. Vond het gewoon komisch.


Noah is niet zo'n kleurder (helaas) , maar vorige week heeft hij zich ineens uren vermaakt met een kleurplaat van Cars. Hij lag na een tijdje zo lekker op de grond te tekenen.


Noah is eigenlijk vandaag (28 oktober) jarig, maar wij vierden het afgelopen zaterdag. We gingen met de familie lekker eten bij het pannenkoekenschip. Wij doen dan altijd het zeeroversbanket, je betaald dan €11 voor onbeperkt pannenkoeken eten en hebt er allemaal toppings bij om er op te doen. Na 2,5 pannenkoek zat ik echt al bom vol, maar lekker was het wel.

Thuis hadden we nog een verjaardagstaart voor hem. Hij vond hem helemaal leuk met al die dino's er op. En tja, dan is je stoere boy zomaar alweer 5 jaar. Het gaat zo onwijs snel.

Die avond heb ik een paar vriendinnen over de vloer gehad en zo heb ik daarna een lazy sunday thuis gehad. Morgen begint school voor mij echt weer en is de herfstvakantie ten einde.

Q: Hoe was jou week? Willen jullie nog een aparte Newcastle post zien?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.