dinsdag 22 oktober 2013

DIY: gezichtsmasker met groene thee!


Mijn huid met maskertjes verzorgen, ik ben er dol op. Nog lekkerder vind ik als ik zo'n maskertje zelf kan maken! Vandaag deel ik mijn favoriete DIY maskertje met jullie met slechts 2 ingredienten: kwark en een zakje groene thee. Het maakt mijn huid super zacht, fris en gevoed. I love it!Wat je nodig hebt zijn dus slechts 2 ingrediënten, een zakje groene thee en 1 eetlepel kwark. Meng deze 2 ingrediënten goed met elkaar en laat dit een minuutje of 10 staan. Breng het masker daarna met een kwast aan op je gereinigde huid, laat het masker een kwartiertje zitten en spoel het daarna van je gezicht af met lauw/warm water. Hallo stralende, super zachte huid!


Ik gebruik veel verschillende maskertjes maar op deze kom ik iedere keer weer terug, heerlijk!

Maak jij wel eens zelf maskertjes? En zo ja, wat is dan je favoriet?!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.