vrijdag 25 oktober 2013

DIY NOTD : Shimmer Party


Soms zie ik prachtige nail art foto's voorbij komen op Amerikaanse Instagram profielen. Die foto's inspireren mij altijd enorm en wil het dan zelf ook. Helaas heb ik niet de perfecte nail art nagels, maar soms is het effect toch erg leuk. Zo zie ik regelmatig prachtige nagels met een soort ombre glitter aan de buitenkant. Ik ging zelf aan de slag en maakte er een leuke DIY NOTD filmpje van.

Zie je het filmpje niet, kijk dan hier

Producten:
  • Sally Hansen Insta-grip base coat
  • Essie Lapiz of Luxury
  • Essie aruba blue
  • Essence Studio Nails Fast Dry top coat
  • Pupa Tribal Khaki
  • Hema Glitter lak 
  • P2 Nail Wax

Ik hoop dat jullie het een leuk en makkelijk filmpje vinden.

Q: Wat vinden jullie van de nail art?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.