zaterdag 26 oktober 2013

DIY: Washi tape kaartjes!


Dat do it yourself niet moeilijk hoeft te zijn laat ik wel zien met deze kaartjes, zijn ze niet leuk?! Ik ben dol op kaartjes maken met washi tape, het staat leuk en kleurrijk en ze zijn zo klaar! Super handig als je 's avonds een feestje hebt en er laat achter komt dat je geen verjaardagskaarten meer in huis hebt! Maak gewoon even zo'n kaartje, met 5 minuutjes ben je klaar!Bij het eerste kaartje heb ik stukken washitape verticaal opgeplakt. Van geel karton heb ik de vlammetjes gemaakt en met een zwart potloodje tekende ik de 'lontjes'! 


En bij deze tweede maakte ik een soort van 'verjaardagstaart' door stukken tape van groot naar klein te laten lopen en een klein vlammetje bovenop van washitape te maken. 

Als je het leuk vind zou je nog een leuke 'gefeliciteerd' stikker of stempel op de voorkant kunnen doen maar zelf hou ik juist van het simpele van deze kaartjes.


Een tijdje terug maakte ik ook nog dit kaartje! Ik maakte slingertjes van stukjes washi tape en niette deze aan het kaartje, ook heel erg simpel en super schattig (al zeg ik het zelf ;-)!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.