dinsdag 8 oktober 2013

Essence Trend Edition - Super Heroes


Afgelopen zondag ochtend viel mijn oog ineens op een Duitse blog die vertelde over een nieuwe Trend Edition van Essence. Een collectie met Super Heroes. Dan ben ik al direct nieuwsgierig, want meestal zijn super heroes collecties altijd wel interessant. Kijk mee waar Essence vanaf november meer komt .Allereerst komt er een roze thermo lakje, een zee blauwe sand effect lakje en een olie achtige effect lakje.


Daarnaast komt er nog een holografische zilver lak, een gouden chrome lak en een roze glitter lak. Ze kosten ongeveer €2 per stuk .


Naast de nagellakken komen er ook drie effect nails glitters. Glitters met zilver en holografische, roze flakes en blauwe glitters. Ze kosten ongeveer €2 per stuk.


Leuke stikkers voor op de nagel met leuke kleine woorden en mooie lange stripers . Ze kosten rond de €1,50


Een opvallende make-up tas die leuk is voor in je standaard tas voor onderweg. Hij kost ongeveer €3


Een brush voor het aanbrengen van de effect glitters die je eerder hierboven zag. Hij kost ongeveer €2

En als laatste een speciale nagellak remover. Deze nagellak remover heeft glitter deeltjes er in zitten en heeft niet een normale structuur maar is in een gel vorm . Hij kost ongeveer €2

Ik ben onwijs benieuwd en hoop dat hij ook in Nederland gaat komen.

Q: Wat vind jij van deze collectie?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.