woensdag 30 oktober 2013

FOTD: herfstproof budgetlookHi iedereen! Deze week laat ik jullie een simpele "Face of the day" zien. Op de dagen dat ik make-up gebruik (dat is eigenlijk vrijwel elke dag - tenzij ik echt nergens hoef te zijn), draag ik vaak een soortgelijke look als deze. De donkergroene oogschaduw die ik hier heb gebruikt is een uitzondering - ik ga meestal voor warmere bruintinten -, maar ik vond het een perfect kleurtje voor de herfst!

Het is een vrij simpele look, en daarbij ook nog eens lekker budgetproof! Dit zijn de producten die ik heb gebruikt:
Oogschaduw: 88 neutral eyeshadow palette (een lichte kleur + donkergroen)
Mascara: Catrice Lashes to Kill waterproof
Wenkbrauwen: Essence wenkbrauwkit
Huid: Essence BB-cream, HEMA bronzer
Concealer: Essence stay all day + Everyday Minerals-poeder
Lippen: Labello

Het 88 palette gebruik ik niet vaak genoeg eigenlijk! Ik haalde hem laatst na lange tijd weer eens tevoorschijn, ik was vergeten hoeveel mooie kleuren erin zitten. Het pigment ervan is goed, als je op zoek bent naar veel variatie aan kleuren voor een goede prijs, dan is zo'n palette een aanrader! Verder zijn dit mijn favoriete budgetproducten (en eigenlijk ook de enige die ik dagelijks gebruik), ik zou ze allemaal aanraden.

Q: Wat vind je van deze look? Wat zijn jouw favoriete budgetproducten?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.