woensdag 2 oktober 2013

Foto-impressie: Kruidvat-event & sushi

Leuk, mijn eerste post als gastblogger voor Sillysilsil! In deze introductie stond al een klein stukje over mij, maar ik zal me voor ik begin toch nog even voorstellen! Mijn naam is Alyssa, ik ben 23 en op dit moment nog net student: ik ben namelijk aan het afstuderen, van de studie Media, Informatie en Communicatie. Verder ben ik blogger op Alyssaa.nl, hou ik (heel) veel van fotograferen en ben ik graag creatief bezig. En vanaf nu schrijf ik elke woensdag hier een artikel!


Vorige week dinsdag ben ik samen met Silja naar het persevent van Kruidvat in Amsterdam geweest. Even spannend, maar vooral heel erg leuk en gezellig! Tof om zo nieuwe en vernieuwde producten te mogen zien, en een mooie gelegenheid om lekker veel foto's te maken. Dat heb ik natuurlijk ook gedaan, en hierbij wil ik jullie een foto-impressie van het event laten zien!Het was super om Silja te ontmoeten, net als Marjolein (haar hand en drinken staan op de foto hierboven, haha) en Anne (en haar haar staat op de foto). Na het event zijn Silja en ik sushi gaan eten bij Genroku in Amsterdam. Het was gezellig, en de sushi was heerlijk! Ik krijg er alweer zin in als ik de foto's terugkijk!

Tot zover mijn foto- en sfeerimpressie, volgende week ben ik er weer met een (beauty)artikel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.