donderdag 24 oktober 2013

Gosh CC Cream & BB Skin Perfecting Kit


Na alle BB creams komen nu veel merken met CC creams. Gosh komt met beide en komt zowel met een CC illuminating cream en een BB skin perfecting kit. Ik had nog niet eerder een CC cream getest, dus was onwijs benieuwd. Kijk mee naar deze nieuwste producten die Gosh heeft geïntroduceerd.De BB Skin perfecting kit is een setje met een highlighter en twee concealers. Ze zitten in een plat zwart doosje. Hij is in twee varianten verkrijgbaar 01 light en 02 medium , de kleur die ik heb. Hij is makkelijk voor in de tas en onderweg omdat hij juist zo plat en dun is.


Helaas was ik hier al een beetje bang voor. De medium kleuren zijn veel te donker voor mij. Toch vind ik het concept wel erg leuk. Je hebt meerdere kleuren in een doosje waardoor je goed kunt combineren en mengen. Dit doet gosh wel vaker, want zo heb ik ook al heel lang een trio wenkbrauw setje met meerdere kleuren.  Het spiegeltje in de deksel is ook erg handig omdat hij groot is en hierdoor goed bruikbaar is om snel bij te werken.


Zoals ik al aangaf zijn helaas de kleuren te donker voor mij. De kleuren zijn licht dekkend en voor een concealer vind ik hem een beetje tegenvallen. Nu gebruik ik eigenlijk nooit concealer, maar als ik er een gebruik, dan moet hij wel goed dekkend zijn en dat mis ik een beetje bij deze. De gouden kleur is bedoeld als highlighter, echter vind ik die echt te donker om als highlighter te gebruiken.

De BB Skin Perfecting kit kost €12,49


Ik moet zeggen dat ik nooit echt fan ben geweest van de BB creams. De BB cream van Catrice gebruik ik dagelijks, maar vind ik ook meer een foundation. Nu is de BB hype overgegaan in de CC hype en ben ik benieuwd of de CC creams mij beter bevallen.


Ik heb de CC cream in twee kleuren ontvangen, de 03 Sand en de 06 Golden. De 06 Golden is voor mij veel te donker en de 03 Sand is bij mij kantje boord. Hij wil net, maar in de winter is hij echt te donker.

De CC cream voelt prettig aan verdeelt zich erg fijn over de huid. Hij geeft een lichte dekking en heeft een subtiele glans. Ik zou dit zelf een beetje afpoederen, maar een subtiele glans is altijd wel mooi. Hij voelt zacht aan en voelt totaal niet droog aan.  Hij heeft een SPF10 er in zitten, dus ook nog een mooie lichte bescherming. De CC cream is gemaakt van olie vrije basis en heeft geen parfum en parabenen.


Hier zie je de CC cream met alleen een beetje mascara op de wimpers. Ik moet zeggen dat ik hem best prettig vind werken. Hij geeft mij een mooie lichte dekking. Deze CC cream is perfect voor als ik naar school ga of een dagje thuis werk. Wel moet ik hem nu al bijna in de kast leggen, want ik merk dat mijn huid weer lichter wordt door de zon die er nu bijna niet meer is.

De CC Cream Illuminating foundation kost €12,99 en is verkrijgbaar in 4 kleuren.


Ik moet zeggen dat ik de producten leuk vind, het idee van de BB kit vind ik erg handig. De CC cream doet prima zijn werk en voelt fijn. Het zijn leuke en goede producten, dus zoek je een handig product voor onderweg of een nieuwe CC cream, dan zou ik zeker een kijkje nemen bij het Kruidvat.

Q: Wat vind jij van de producten? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.