dinsdag 29 oktober 2013

Happy go beauty van Tom Sebastian!


Toen ik voor Silja naar het event van Zenner ging vond ik het super spannend: niet alleen omdat ik alleen naar een event zou gaan maar ook nog eens zo'n gaaf event met Tom Sebastian! En was was het een ontzettend hartelijke, vriendelijke man! Gaaf! Na afloop van het event kreeg iedereen dit boek mee naar huis en kletsten we nog even wat over hoe fan ik ben van inner beauty etc. "Lees dit boek dan maar" vertelde hij, "hierin schrijf ik ook over inner beauty". Erg benieuwd ging ik naar huis en nu een aantal weken voorbij zijn kan ik wel zeggen dat ik genoten heb van dit boek! Ik vond Tom Sebastian al leuk maar na het lezen van dit boek vind ik hem nog leuker!
Zoals je op de foto's kunt zien: Tom snijdt ontzettend veel onderwerpen aan! Van meditatie tot make-up tot welke kleding bij welk figuur past tot recepten en detoxen. Ik denk dat de meningen hierover zullen verschillen maar ik hou hier van! Juist al die verschillende onderwerpen maken het boek luchtig en praktisch, een beetje verdieping in de onderwerpen mist hierdoor wel maar mij stoort het absoluut niet.


Het boek is prachtig vormgegeven, een mooi strak lettertype gecombineerd met een mooi krullerig lettertype (Sacramento) als afwisseling in de titels. Grappig want dit zwierige lettertype is mijn favoriet voor mijn eigen blog! De foto's zijn mooi, duidelijk en toepasselijk. Hij gebruikt verschillende kleuren wat het boek speels maakt maar niet kinderachtig. Bij ieder hoofdstuk vind je op de eerste bladzijde een klein lijstje waarop staat wat hij in dit hoofdstuk behandeld, handig voor als je iets zoekt!


Ik vind Tom erg leuk overkomen in zijn boek, hij schrijft makkelijk, het leest lekker weg en het inner beauty gedeelte geeft het boek toch net iets meer diepgang dan een 'gewoon' beauty boek. Ook het laatste hoofdstuk, waarin hij zich richt tot mannen, vind ik leuk! Net iets anders en hier onderscheidt hij zich mee!


Ik raadt iedereen het boek aan, leuk om jezelf cadeau te doen of te kopen voor je zusje of beste vriendin. Voor €25,- koop je het boek in de boekwinkel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.