vrijdag 18 oktober 2013

Hema Multi make-up review


Hema is echt het eerste merk wat ik ooit gebruikte toen ik onwijs jong was. Hema heeft altijd al een jonge en funky uitstraling gehad. Leuke felle kleurtjes, leuke effecten en altijd basic maar toch ook weer vernieuwend. Ik heb een aantal leuke producten uit het assortiment waar ik vrolijk van word. Kijk alleen die kleurtjes al.De Chalky Eyeshaders zijn leuke gekleurde oogschaduw in potlood vorm. De zijn er in totaal in vijf kleuren. Er zijn ook nog een gele en blauwe variant. Ik heb zelf de oranje , paarse en zee blauw groene kleur. Helaas hebben ze geen namen, daar zou Hema echt nog een keer een verandering in moeten brengen.


De Chalky eyeshaders zijn wat meer creamy en brengen erg gemakkelijk aan. Wel moet je een beetje oppassen dat je niet te veel aanbrengt, want dan kan het wat in de lijntjes gaan zitten.


De lipsticks van de Hema vind ik al langere tijd erg leuk. Ze hebben leuke kleuren, blijven goed zitten en voelen prettig aan. Ik heb al eens eerder over de nummer 12 geschreven. Want wat een mooie neon roze kleur is dat.


De lipsticks zijn lekker fel en zijn goed gepigmenteerd. Links zie je nummer 12 Bright Pink en rechts 17 Coral  I love the colors! 


Iets heel nieuws in de collectie van Hema is de Blush & go. Dit is klein rond bolletje met een cream blush er in. Bij het aanbrengen wordt het een poederige substantie. Lekker makkelijk voor onderweg waar je alleen je vingers bij nodig hebt,  geen kwast meer nodig dus.


Links zie je de blush. Het is een mooie lichtroze kleur die je subtiel kunt opbouwen. In het midden zie je een grijs kleurige wenkbrauwpotlood. Helaas is de kleur niet helemaal geschikt voor mij maar de wenkbrauwpotloden van de Hema zijn al jaren een succes bij vele meiden. Rechts zie je de nieuwste waterproof eyeliner van Hema. Ik heb nummer 06 een metallic paarse kleur. Deze eyeliner blijft goed zitten en geeft een mooi lijntje. Helaas vind ik de kleur een beetje tegenvallen en had hij iets meer pigment mogen hebben.Als laatst heeft Hema ook altijd erg leuke nagellak. Ik moet zeggen dat de nagellak altijd in vele mooie kleuren komen.Er zijn verschillende collecties nagellak binnen het Hema gamma. Dit zijn de kleine Quick & Go lakken. Ze zijn handig voor onderweg en je kunt vaak kleuren wisselen. De gele kleur is nummer 01 , de lila paarse is nummer 22.


Dit zonnige gele lakje is lekker fel en valt goed op. Helaas lakt deze wat lastig en dit zie je dan ook een beetje terug op de foto.


Dit lila paarse kleur vind ik erg leuk. Hij lakt erg makkelijk. Dekt goed in twee laagjes en droogt prima. Er zit een mooi shimmertje in. Ja I like!


Chalky Eyeshader €3,-
Lipstick €2,50
Waterproof eyeliner €2,50 
Wenkbrauwpotlood €1,99
Blush & Go €4,95
nagellak €1,95

Zoals ik al eerder aangaf, de Hema heeft leuke producten in de make-up collectie. Alle producten zijn verkrijgbaar in het make-up schap bij de Hema.

Q: Welke product van de Hema gebruik jij vaak? Nog aanraders?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.