woensdag 9 oktober 2013

Lipstick-review: Catrice Ultimate Shine Gel ColourHi! Vandaag laat ik jullie twee kleuren lipstick zien: een roze en een oranje. De lipsticks zijn van de Ultimate Shine Gel Colour-serie van Catrice. Ze zijn niet honderd procent lipstick, maar hebben - zoals de naam al verraadt - een gel-achtige structuur, in combinatie met een echte lipstickformule. Klinkt interessant, nietwaar? De lipsticks hebben volgens Catrice een 'medium dekking'. Ze kosten 3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij filialen van Kruidvat en Trekpleister. Inmiddels al benieuwd naar de kleurtjes?Wat vind ik ervan?
De lipsticks hebben inderdaad een medium dekking. Dit is iets wat ik persoonlijk wel fijn vind, ik ben (nog) geen kei in het aanbrengen van lipstick en door minder dekking blendt de kleur wat meer met mijn eigen lipkleur. Van de 'gel-achtige' textuur merk ik bij het aanbrengen niks, ik vind het niet anders voelen dan een normale lipstick. Ik denk dat die textuur er vooral voor zorgt dat ze minder dekkend zijn.

Met oranje lippen pizza eten
De kleuren vind ik heel erg mooi. Ik ben vooral fan van de oranje kleur; het is wat gedurfder dan wat ik gemiddeld aan lipkleuren opsmeer, maar ik was er positief door verrast! Het enige nadeel is misschien dat de lipstick niet erg lang perfect erop blijft zitten: ik heb met de oranje kleur op mijn lippen een pizza verorberd en dat was naderhand helaas te zien. De kleur zat er in principe nog wel, maar bijwerken na een maaltijd is wel een must.

Conclusie?
Mijn eindoordeel: fijne lipstick! Vooral als je niet té opvallend wil gaan qua kleur, maar wel graag lipstick gebruikt. Zoals ik ;)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.