woensdag 30 oktober 2013

Lush Hair Doctor


Een vers haarmasker, ik had er nog nooit van gehoord. Met een vers gezichtsmasker ben ik wel bekend, helemaal die van Lush. Maar een vers haarmasker, nee dat kende ik nog niet. Ik werd dan ook onwijs nieuwsgierig toen ik een mailtje ontving van Lush met de vraag of ik die dag thuis was i.v.m. een pakketje die koel bewaard moest worden. Bij thuiskomst kreeg ik de hair doctor te zien en kon ik niet wachten om onder de douche te stappen om dit masker te proberen.
Wat zegt Lush:

Dit is een superbehandeling als je last hebt van je hoofdhuid en je haar ook wel eens beter heeft gezeten. Verschillende kleisoorten reinigen je hoofdhuid, pepermunt en rozemarijn verbeteren de doorbloeding van je hoofdhuid, kamille geneest en verzacht. Verder bevat deze wonderpot gist, een veganistische bron van proteine, dat je haar versterkt. Planteolien zorgen ervoor dat je haar minder snel afbreekt! 20 Minuten in laten trekken voor een fris hoofd vol mooie manen! Hair Doctor is vers en bevat geen conserveringsmiddelen. Je moet het in de koelkast bewaren, het is net als onze verse maskers ongeveer drie weken houdbaar.

Dit verse product ontvangen we op dinsdag of woensdag. Om je het meest verse product te kunnen leveren wachten we soms even met het versturen van je bestelling tot de verse producten binnen zijn.

Ik moet bekennen dat ik praktisch nooit een haar masker gebruik, laat staan een vers masker. Eigenlijk zou ik het wel vaker moeten doen. Ik heb vaak een gespannen hoofdhuid en vaak last van schilfering voor drukte, stress en snelle reactie op producten.

Het masker is heel simpel aan te brengen. Ik gebruik het puur op mijn hoofdhuid want als ik dit in mijn gehele haar zou moeten doen dan heb ik volgens mij meer dan 1 potje nodig. Na het aanbrengen wacht je 20 min. ( in die tijd bracht ik een maskertje aan op mijn gezicht en genoot ik daar even van. ) Na het wachten stapte ik onder de douche en spoelde ik alles uit. Dit gaat iets lastiger dan een normale shampoo of creme spoeling, maar moeilijk is het zeker niet.


Er zitten heerlijke producten in het masker. Allemaal natuurlijk en niet getest op dieren, ook bevatten de producten geen conserveringsmiddelen .


Het masker is dik en lobbig en omdat je het in de koelkast bewaart ook wat stugger. Het is net een stuk modder wat je vast pakt. Het ruikt fris en ik moet zeggen dat het koel en kalmerend op mijn hoofd aanvoelt. Dit komt natuurlijk ook omdat het uit de koelkast komt . Ook geeft het een licht tintelend gevoel.


Ik ben echt fan van dit masker. Hij verzorgt mijn haar en hoofdhuid erg goed. Mijn haar glanst onwijs mooi en voelt erg zacht aan.

In verhouding vind ik het masker wat prijzig. Je doet er echt maar 2 a 3 keer mee en zou hem daarom meer als kuur gebruiken wanneer je haar er echt even aan toe is. Maar heb je even een boost nodig, dan is dit echt een aanrader.

De Lush Hair Doctor is verkrijgbaar bij Lush voor €11,65 voor 95 gram. 

Q: Heb jij ultieme haar tips?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.