donderdag 3 oktober 2013

Max Factor Wild Shadow Pencils

 Een aantal maanden geleden introduceerde Max Factor de Wild collectie. In deze collectie zaten onder andere de Wild Shadow Pots, hier schreef ik in juli al over. Nu was ik deze schatjes eigenlijk vergeten online te zetten. Of eigenlijk, ik was in de veronderstelling dat ze al lang online stonden. Totdat ik er ineens achter kwam dat dit niet het geval was. Daarom laat ik deze makkelijke en multifunctionele shadow pencils aan jullie zien.Het zijn oogschaduws in potloodvorm die ook erg makkelijk als eyeliner te gebruiken zijn. Ik ben altijd een beetje voorzichtig met dit soort producten, want soms kunnen ze te vettige en zacht zijn. Hierdoor brengen ze onwijs makkelijk aan, maar gaan ze ook erg snel creasen en lopen. Echter is dit bij mij niet echt het geval. Ja, ze brengen makkelijk aan en blijven , na een korte droogtijd , goed op hun plek zitten.


Ik moet zeggen dart ik de kleuren zo in de potloden niet echt spannend vind. De kleuren lijken op elkaar en het lijkt net twee blauwe, twee bruine en twee gele kleuren. Gelukkig veranderde dit tijdens het swatchen, want toen bleken de kleuren toch iets meer verschillend te zijn. Kijk snel mee naar de swatches van deze 6 shadow pencils om te zien wat ik bedoel.

Caramel Rage - Fierce Lime - Vicious Moss - Savage Silver - Brazen Gold - Blue icy fury
Daglicht

Caramel Rage - Fierce Lime - Vicious Moss - Savage Silver - Brazen Gold - Blue icy fury
Met flits

Ik heb de kleuren niet te dik geswatched en ben maar 1 keer over mijn arm gegaan. Dit heb ik expres gedaan omdat dit echt de werkelijke kleuren zijn als je ze op de ogen aanbrengt. Ik ben erg enthousiast over de kleuren. Ze zijn erg mooi en vallen op, maar zijn op hun eigen manier ook wat gedekt.

Als je de potloden wil smudgen, dan moet je dit wel snel doen, want ze drogen erg snel op en zitten dan muurvast!


De Wild shadow pencils zijn vanaf nu verkrijgbaar en liggen in het standaard schap van Max Factor. Ik vind ze erg goed werken en kan je echt aanraden om even te proberen als je in de winkel staat.


De Max Factor Wild Shadow Pencils kosten €8,99 en zijn verkrijgbaar bij de drogisterij bij jou in de buurt. 


Q: Welke kleur vind jij het mooist?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.