maandag 28 oktober 2013

Noah 5 Jaar!


Vandaag is het 28 oktober en dat betekent dat mijn kleine boef alweer 5 jaar is geworden. VIJF jaar... Echt serieus waar is de tijd gebleven. We hebben afgelopen weekend zijn verjaardag al gevierd en dat heeft hij al echt als een feest gezien. Daarnaast heeft hij binnenkort zijn eerste kinderfeestje, super spannend! Ik vond het wel leuk om wat oude foto's te laten zien van geboorte tot nu... Noah vroeg mij nadrukkelijk of ik hier wilde neerzetten dat hij jarig was, dus ik zou het super leuk vinden als jullie hem allemaal even feliciteren, als extra cadeautje voor hem.Echo foto van Noah. 
Ik met mijn hoogzwangere buik een paar dagen voor ik ging bevallen. (net 20 jaar was ik hier)

Een paar uur na de bevalling 

Ik blijf deze foto van Noah en mijn vader geweldig vinden. Die koppies.

Dit pakje was altijd zo geweldig.

Stoer manneke met zijn muis (waar hij nog steeds mee slaapt)

Mijn ouders en broertje golfen dus dan wordt het vroeg aangeleerd ;)

Oeps , Noah had mijn lipstick gevonden.


Noah en Kiyara zijn al vanaf geboorte vrienden van elkaar (natuurlijk ook omdat Marianne en ik vriendinnen zijn) maar zie het leuke verschil van geboorte tot nu.

Voorgaande 4 verjaardagen. 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.