woensdag 16 oktober 2013

Oogschaduw-review: Bourjois Life is Pink trio
Dit oogschaduwpaletje is onderdeel van de herfstcollectie van Bourjois, La Vie en Rose. De kleur die hier vooral in terugkomt is roze. Laat dat nu net mijn favoriete kleur zijn! Het paletje bestaat uit drie tinten: een hele lichte roze die bijna wit lijkt, een lichtroze en een wat donkerdere roze. Hij kost €13,49 en hij is deze herfst (beperkt) verkrijgbaar bij drogisterijen en parfumerieën. Benieuwd naar hoe hij er verder uitziet?

Mijn ervaring
De kleuren zijn wel erg subtiel! Ik gebruikte niet het kwastje dat erbij zat, maar één van mijn eigen oogschaduwkwasten (van Everyday Minerals). De oogschaduw brengt fijn aan, maar ik vond dat ik iets te vaak opnieuw op mijn kwast moest doen om de kleur echt over te laten komen. Op zich niet heel erg, dat de kleuren zo subtiel zijn... tenzij je op zoek bent naar iets wat meer opvallend is en meer pigment heeft.

Het resultaat
Het ziet er wel erg mooi uit, het geeft mijn ogen wel een stralende look. Het valt niet heel erg op dat ik oogschaduw op heb, maar het doet wel iets met mijn uitstraling. De glans/glitters vind ik erg mooi, vooral die in de middelste kleur.

Conclusie?
Het pigment viel me een beetje tegen, ik had meer verwacht van dit trio. Desondanks vind ik het in het algemeen een mooi oogschaduwpalet. Erg mooie kleuren, stralend effect en de oogschaduw blijft wel mooi op mijn oogleden zitten. De lichtste en de middelste kleur zijn ook geschikt om te gebruiken als subtiele highlighter onder je wenkbrauwen - ik heb de lichtste roze gebruikt voor mijn look.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.