woensdag 9 oktober 2013

P2 Lost in Glitter


Net als Essence en Catrice is P2 ook met een assortiment wisseling gekomen. Dit keer werden bij P2 de nagellakken weer eens flink onder de schop genomen en kwamen er leuke nieuwe kleurtjes zijn , en werd er een gehele nieuwe nagellaklijn gelanceerd, de Lost in Glitter Polish. Totaal zijn er 8 van deze leuke lakken uitgebracht en ik laat jullie vandaag 7 zien. Helaas was de laatste uitverkocht, dus die mist in dit rijtje.
De flesjes van P2 vind ik altijd erg mooi en simpel en je kunt erg goed de kleuren zien. Bij deze collectie hebben ze er voor gekozen om de doppen in de kleur van de lak door te laten lopen. Dit geeft wat meer speelsheid aan de lak.

010 love dramatic!, 020 get gorgeous!, 030 start wild!

De drie kleuren zijn zo naast elkaar een perfecte combi voor de feestdagen die er straks weer aan komen. 


010 love dramatic! is een echt dramatisch rood kleurtje ;) . Een lekkere felle rode kleur met rode en wat gouden glitters. 020 get gorgeous! , de naam zegt al genoeg. Wat een onwijs mooi kleurtje. Het is een champagne kleur met zilveren glitters. Perfect voor een leuke party waar je niet te veel wil op vallen, maar toch een beetje!030 start wild! is echt een helder fel groen kleurtjes die veel groene en zilveren glitters bevat. Hij doet mij heel erg aan Ierland denken, echt een Iers groen kleurtje. 


 040 be cool!, 050 end up glamorous!, 060 be divine! , 080 go dangerous!


040 be cool! , een opvallend blauw lakje met paarse ondertoon. In de lak zitten heel veel paarse en blauwe glitters. die er echt een disco bal explosie van maken. 050 end up glamorous!, dit zilveren lakje is ook helemaal mijn ding. Hij is lekker fel, opvallend en heeft veel vershillende grote glitters. 060 be divine! is een beetje hetzelfde als de 040, maar dit is echt een blauw lakje met veel paarse glitters in verschillende maten. 080 go dangerous! Helaas komt dit lakje niet helemaal mooi uit op de foto, maar wat is deze mooi. De zwarte ondertoon met de multicolour glitters er in maakt er een heel speciaal geheel van. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze leuk vind, maar niet verpletterend. Dat komt misschien ook omdat glitter lakken toch niet helemaal mijn ding zijn. Alleen al als ik er aan moet denken hoeveel werk het is om het er weer af te krijgen. brrrrr, kippenvel krijg ik daarvan.

De lakjes zijn verkrijgbaar bij de DM in Duitsland en kosten €2,45 per stuk. Als je van speciale lakjes houdt of je bent helemaal weg van glitters, dan is dit een echte musthave voor jou!

Q: Wat vind jij van de collectie? Welke kleur vind jij het leukst?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.