zondag 6 oktober 2013

Pers Zondag #54


Goedemorgen op deze zondag. Vandaag is het weer een perszondag met een aantal verschillende merken. Zo hebben we deze week nieuwtjes over O.P.I., Gamilla, oscar babette, chi, biosilk, one direction, Douglas, Toni&guy en Oriflame.


O.P.I. Pink of hearts

De maand oktober staat in het teken van aandacht voor borstkanker.
Eerder berichtten wij al dat OPI een speciaal Pink of Hearts setje lanceerde met de roze nagellak Pink-ing of You en de sprankelende glitter More than a Glimmer. Je kunt eindeloos combineren met deze 2 kleuren en je nagellak geheel in stijl afwerken met de nail art stickers!  De set is beperkt verkrijgbaar bij een selectie van verkooppunten voor € 23,95. Hiervan gaat 10% naar Stichting Pink Ribbon.

Gamilia Secret 

Last van een gecombineerde tot vette huid? Laat je huid weer stralen door de kracht van geneeskrachtige kruiden, verwerkt in de Gamila Secret cleansing bars. De pepermuntplant en de citroengrasplant staan al jaren bekend om hun helende werking. Gamila heeft deze geneeskrachtige kruiden verwerkt in twee aparte cleansing bars. Miracle Mentha zorgt voor verkoeling terwijl Lively Lemongrass een zachte huid realiseert. De bars kosten €22,95 en zijn verkrijgbaar bij o.a. Douglas en www.gamilasecret.com

Oscar en Babette Eco Sojawas Spa Geurkaars Meditation

In onze hectische maatschappij is een welverdiend moment van ontspanning als tegenhanger geen overbodige luxe. Yoga, pilates en meditatie zijn mateloos populair en zorgen voor innerlijke rust, balans en ‘mindfulness’. Geurkaarsen met een biologische basis vormen de perfecte aanvulling op tal van ontspannende rituelen. Nieuw van Oscar & Babette is de 100% biologische EcoSojawas SPA Geurkaars  ‘Meditation’ in glas en met een bijpassende cadeaukoker.Oscar & Babette EcoSojawas SPA Geurkaars ‘Meditation’ €19,95/295 gram/ca. 50 branduren . Verkrijgbaar vanaf begin oktober 2013 via de webshop: www.oscarenbabette.nl

Farouk Silk Set 


Een silkje nodig, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dit probleem is verleden tijd! De Beautywebshop JohnBeerens.com heeft een exclusief setje samengesteld, met daarin de best verkochte silkjes.  Ideaal om uit te proberen en te vergelijken. Dit setje met topmerken is natuurlijk niet alleen leuk om te hebben, maar ook leuk om te geven!
De Farouk silk set bestaat uit: de CHI Silk Infusion (15 ml), de Biosilk Therapy (15 ml) en de Farouk Pearl Complex (15 ml).  De set kost €6,95 en is vanaf nu verkrijgbaar.Tony&Guy Hair meet wardrobe 

Eén van de meest invloedrijke trendsetters van de Britse modewereld, Lulu Kennedy, heeft speciaal voor de TONI&GUY Hair Meet Wardrobe collectie twee bijzondere designs ontworpen. De Casual Sea Salt Texturising Spray is nu tijdelijk ook verkrijgbaar in een beachy waves print en de Glamour Volume Plumping Whip, het nieuwe volumeproduct voor een speelse hairdo, is in een stylish tijgerprintjasje verkrijgbaar.

Oriflame Ecollagen

Oriflame’s passie voor wetenschap en innovatie blijft zich ontwikkelen, deze keer binnen de bestsellers van de Ecollagen huidverzorgingslijn. Met de toevoeging van plantaardige stamcellen om het collageengehalte in de huid met meer dan 200% te boosten en een unieke formule om de huid op te vullen en gladder te maken, zijn deze geavanceerde formules van de vernieuwde Ecollagen-lijn nu nog verder verbeterd.

Het gladde, volle uiterlijk van de jeugdige huid is te danken aan de aanwezigheid van een gezond collageengehalte. Dit neemt echter af bij het ouder worden, waardoor rimpels en fijne lijntjes ontstaan en waardoor de huid aan elasticiteit en stevigheid verliest. Prijzen zijn €40 en €42 .De producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website: www.oriflame.nl

Q : Dat was het weer voor deze week. Waar kijk jij het meest naar uit?
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.