dinsdag 8 oktober 2013

Pupa Milano bloggersevent!Hai meiden! 27 september was het weer eens zover, ik mocht voor Silja naar een leuk persevent en dit keer was het een evenement van Pupa Milano. Ik kon het mooi combineren met nog 2 andere evenementen voor mijn eigen blog en 2 vriendinnendates dus mijn dag in Amsterdam kon niet meer stuk.

Pupa Milano is een geweldig mooi beautymerk, zelfs ik als (absoluut) geen make-up expert ben gek op hun producten, vooral de Vamp mascara is één van mijn favorieten. Ik was dan ook erg benieuwd naar wat ze nu allemaal weer voor moois in de de nieuwe collectie zouden hebben! Na eerst 3 keer verkeerd gelopen te zijn (;-)) kwam ik uiteindelijk nog netjes op tijd bij het event. Ik werd met 3 dikke zoenen ontvangen en kreeg gelijk wat te drinken en een cocktail glaasje met vers fruit aangeboden, jum! De presentatie werd gehouden op een klein podiumpje, de PR dame vertelde een heleboel over het merk,
een stukje geschiedenis en over de nieuwe collecties, en ondertussen werd er een model opgemaakt door Pupa's Make-up artist Georgio Forgani. Leuk feitje: er was een model aanwezig maar iedereen vond het leuker als er gewoon iemand uit het publiek opgemaakt werd! Vandaar dat deze vrouw er uitgepikt werd en plaats mocht nemen op het podium, leuk toch! De producten die hij gebruikte werden ondertussen ook nog rond gedeeld door het 'publiek', erg fijn om de producten zelf even vast te kunnen houden en te swatchen :)!

Tijdens het evenement werden er in totaal 4 nieuwe collecties/producten geïntroduceerd: de princess christmas collection, 3 nieuwe nail art kits waaronder Fluffy Velvet, Party Queen en Crazy Lurex, de Vamp compact eyeshadow en de Vamp wet and dry eyeshadow en de diamond eyeliner in 8 verschillende kleuren!Ik was vooral erg onder de indruk van de nieuwe kerstcollectie en de nailart kits. De kerst collectie (die je links op de foto ziet) heeft prachtige pastelkleuren en subtiele glitters. De eyeliners zijn prachtig en blijven ontzettend goed zitten (de swatch zat de volgende dag nog op mijn hand) en de prachtige loose shimmer powder in het super schattige roze doosje met een puf staat zeker op mijn beauty wishlist! 

De nailart kitjes (€15,50 per stuk) vond ik ook ontzettend gaaf, helemaal kerstig met enorme glitters en fluffy dingetjes maar of ik ze nou écht heel vernieuwend vind, nee dat niet. 

Het was een geslaagd event, alles was goed geregeld, mooie make-up en lieve mensen, wat wil je nog meer :)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.