dinsdag 15 oktober 2013

Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation

 photo 1f45cc58-79b2-4680-83ee-e415f58ef5b3_zps9abae1a3.jpg

Rimmel komt vanaf deze maand met een totaal nieuwe foundation die perfect is voor een snel glimmende huid. De Stay Matte Liquid Mousse Foundation is een foundation met een totaal nieuwe structuur waar ik nog niet bekend mee ben. Aangezien ik regelmatig glim was ik wel erg benieuwd naar deze foundation en ben ik hem gaan testen.


 photo 2ed852b5-f3b4-4bf3-a0bb-aa8f3ef536b3_zps62066273.jpg


De verpakking is licht in meerdere manieren. Hij is voornamelijk wit van kleur en omdat de foundation in mousse vorm is, is de verpakking qua gewicht ook erg licht. De paarse dop en paarse kroon maken de verpakking speels maar ook erg clean.


Ik moet eerlijk waar erg wennen aan de substantie. Hij is ongelofelijk dik en vrij hard in verhouding met andere foundations. De twee dotjes die je hier naast elkaar ziet zijn eigenlijk al genoeg voor de helft van mijn gezicht.

Links zie je 100 Ivory en rechts 200 Soft Beige beide zijn licht van kleur. Echter heeft de 200 Sorf Beige een veel meer gele ondertoon.

Full Face met de foundation. 


De foundation is even wennen. Hij werkt niet goed samen met mijn beautyblender waar ik altijd mee werk, maar met mijn vingers en een foundation kwast lukt het aardig. Hij geeft een mooie matte dekking en het is net of er al poeder overheen zit. Rimmel zegt dat deze matte foundation geen masker effect geeft, maar ik moet zeggen dat je er wel mee moet oppassen, want hij bouwt erg makkelijk op. Hierdoor kun je wel weer sneller een masker effect krijgen.

 photo 8503e65d-1f33-4310-8e87-3a37c63108cc_zpsa6fa6c67.jpg

De foundation heeft mij verbaasd en vind ik vooral vernieuwend. Hij is verkrijgbaar in 4 kleuren, de twee kleuren die ik laat zien zijn de lichtste van de vier.


De Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation is vanaf deze maand verkrijgbaar voor €9,99 bij een drogisterij bij jou in de buurt. 

Q: Wat is jou eerste indruk van deze foundation?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.