vrijdag 4 oktober 2013

Teeez - Golden Glow Lipgloss & Desert Lush Sheer Lipstick


Een aantal weken geleden was ik aanwezig bij het Teeez event. Tijdens het event werden een groot aantal producten getoond waaronder een aantal mooie lipproducten. In de goodiebag die we mee kregen zaten twee Desert lush sheer lipsticks en twee Golden glow lipgloss. Kijk mee naar de swatches en mijn mening over deze lipproducten van Teeez.Je moet van de verpakkingen van Teeez houden. Ze zijn druk en staan vol printjes. Ik persoonlijk vind het wel leuk, maar dat licht ook net hoe mijn bui is. Kennen jullie dat, soms dan heb je meer zin in het ene dan het andere. Wat ik wel erg jammer vind is dat je bij de lipsticks erg slecht de kleur door de verpakking ziet. Je moet hem dus echt omhoog draaien om de kleur te zien.

Red Onyx & Carnelian Coral

Mesmerizing Moonstone & Tourmaline Raspberry


Carnelian Coral is echt een licht peachy kleurtje. Hij geeft een mooi effect door de mini shimmer wat er in zit. Je kunt deze kleur goed opbouwen, dus hoe meer je aanbrengt hoe meer oranje hij wordt. Red Onyx is een koraal roze kleur. Ik snap de naam niet helemaal goed bij deze kleur, want hij is totaal niet rood. Hij geeft een mooie subtiele cream finish met wat glans.Tourmaline Raspberry is een mooie raspberry roze gloss met erg veel mini shimmer er in. De gloss is aardig dik van substantie dus voelt in het begin wat raar aan.Mesmerizing Moonstone is een gloss die erg mooi staat over veel lipsticks heen. Ook deze is ook weer wat dikker. 


Carnelian Coral

Red Onyx & Carnelian Coral

Tourmaline Raspberry

Mesmerizing Moonstone


Ik ben echt fan van de lipsticks, ze voelen erg prettig aan, blijven goed zitten en hebben een mooie finish. De lipgloss moet je van houden. Ik vind ze te dik en ze tintelen. Ik weet dat veel meiden dat juist willen, want daardoor krijg je vaak een beetje volume in je lippen.

De Desert Lush Sheer Lipsticks kosten €7,99 per stuk, de Golden Glow Lipgloss kosten €7,99 per stuk . Teeez wordt o.a. bij Skins Cosmetics in Groningen verkocht. 

Q: zou jij voor de lipstick of de lipgloss gaan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.