donderdag 10 oktober 2013

Teeez oogschaduw


Zoek je goed gepigmenteerde oogschaduw? Dan kun je zekerbij Teeez kijken. Teeez heeft niet een heel groot assortiment oogschaduw kleuren, maar de kleuren die ze hebben zijn onwijs goed en prettig. Ze hebben weinig fall out en hebben een geweldige pigmentatie. Kijk mee naar vijf mooie kleuren van de nieuwste collectie van Teeez.
Ik was al fan van de oogpotloden van het merk, maar de oogschaduws zijn ook echt geweldig. Ik vind het dan ook jammer dat ze niet een schap met 100 kleurtjes hebben!

De verpakking is druk en vrolijk. Ik vertelde het ook al bij de lipproducten. Je moet er van houden. Ik vind de verpakkingen vaak wat jong aandoen. Het doet mij denken aan een merk die zich richt op meiden tussen de 16 en de 28 jaar. Echter vertelde Teeez dat zij zich vooral richten op alle leeftijden, maar meer op de meiden ( en jongens) die meer experimenteren  met make-up en hier ook iets uitbundiger mee zijn.
Ik vind de vierkanten verpakkingen altijd erg handig. Je kunt ze goed stapelen en  makkelijk op een rijtje in make-up lade (zoals ik heb) liggen. Wel vind ik de opdruk te druk. Hierdoor kun je niet helemaal meer goed de kleur zien, de aandacht trekt weg.  Ik hou er altijd van om door de verpakking goed de kleur van het product te zien zodat ik snel de gewenste kleur kan pakken. Maar dit kan ik ook gewoon puur persoonlijk zo ervaren. Zoals je direct kunt zien heeft Teeez geen matte oogschaduws, maar daar zijn ze op dit moment mee bezig. Ik wordt door het zien van deze kleuren altijd erg nieuwsgierig, want soms kunnen kleuren heel anders uitpakken door de shimmer of de chrome effecten.


Deze foto is gemaakt bij daglicht en zoals je kunt zien, zien de kleuren er erg mooi uit. Ze zijn goed dekkend en hebben een prachtige pigmentatie en glans.


Wauw, de swatches worden nog mooier bij zonlicht. Ik heb er eigenlijk geen andere woorden voor dan Wauw!.


Zoek je een goed gepigmenteerde oogschaduw die echt een redelijke budgetprijs heeft? Zoek dan niet verder. Ze kosten €6,99 per stuk en zijn o.a. verkrijgbaar bij Skins Cosmetics.

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.