vrijdag 18 oktober 2013

The Amsterdam Dungeon Halloween Dinner Cruise


Voor Silja mocht ik naar een heel leuk event van The Amsterdam Dungeon. Speciaal voor Halloween hebben zij een speciaal arragement, de Halloween Dinner Cruise! Eerst mag je The Amsterdam Dungeon ervaren en daarna ga je heerlijk op de Amsterdamse grachten dineren met een angstaanjagend menu. Ik had een geweldige avond, ik neem jullie mee met deze bijzondere avond!


http://www.byaranka.nl/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif
"Begin Halloween in Amsterdam met een angstaanjagende avond! De avond start met een voorstelling en een tour door The Amsterdam Dungeon. Daarna stap je aan boord voor een tocht door de huiveringwekkende grachten. Op de boot zal een spooky driegangendiner geserveerd worden."

Helaas mocht ik niet in The Amsterdam Dungeon zelf foto's maken of filmen, dus dat hou ik lekker spannend voor jullie. De angstaanjagende geluiden die we buiten hoorden stelde me al niet gerust en eenmaal binnen werd het veel erger. Samen met Ramona liep ik hand in hand de hele route, bang om te schrikken. Uiteindelijk viel het wel mee en was het vooral heel leuk! Stom dat je jezelf helemaal gek maakt, haha! Het is zeker een aanrader om een keer met vrienden naar The Amsterdam Dungeon te gaan en de spookachtige geschiedenis van Amsterdam te weten te komen!


Nu gaan we over op de 2,5 uur durende cruise, wat echt geweldig was. De hele boot is ontzettend sfeervol ingericht en de bediening en begeleiding is ook helemaal in stijl gekleed, echt ontzettend leuk! De boot bestaat uit een aantal vier persoons tafeltjes die erg sfeervol gedekt zijn! 


Erg leuk, we werden de hele cruise vermaakt door de in sfeer geklede personeelsleden!


Bloody Mary's! Ik vond ze echt een beetje naar bloed smaken, ze waren wel heel erg pittig, maar wel super leuk om te krijgen!


En hier het voorgerecht, krekels! Nee, grapje! Maar als je wou mocht je er wel eentje proberen. Het scheen naar een notenschil te smaken, ik had het lef niet om een krekel in mijn mond te stoppen!


Het voorgerrecht! Vleermuissoep met geestenschuim, of beter gezegt: een theeglas met krachtige crèmesoep met een ‘kipvleugeltje’ en gezouten room. Het was erg lekker, het was een soort snert alleen dan zonder rookworst en een heerlijk mals stukje kip!


Na een korte quiz over de geschiedenis van Amsterdam kregen we het hoofdgerecht van kippenvel met muizenkeutels. Dit was een zwarte risotto met paddenstoelen met een gevogelte balantine (rolletje) en krokant gebakken kippenvel. Het was echt ontzettend lekker maar wel aan de pittige kant.


Het dessert was een heksenhoed met duivelsbloed. Deze zag er echt ontzettend leuk uit! Het was een chocolade cone gevuld met chocolademousse en een couli van veenbessen, echt ontzettend lekker! Wel was het ontzettend machtig en na het dessert hadden we ook echt onze buikjes rond gegeten!


Onder het eten kregen we nog een snelle tutorial hoe je makkelijk een Halloween look kon maken in 15 minuten! Ben je benieuwd hoe je dit stap voor stap maakt, kijk dan dit filmpje! Het bloedpasta kun je trouwens gewoon in de feestwinkel kopen en de rest is gedaan met oogschaduw. Dus wij als beauty junkies kunnen hier makkelijk mee uit de voeten!


Samen met Larissa,Tara en Ramona met mr. Halloween op de foto! 


Nog een paar sfeervolle foto's van Amsterdam vanaf de grachten! Het was echt een onvergetelijke avond met enorm veel gezelligheid en sfeer!

Mocht jij nou ook geïnteresseerd zijn in deze spookachtige cruise over de Amsterdamse grachten met dinner en entree in The Amsterdam Dungeon. Van 27 tot met 31 oktober om 17.00 uur gaat de cruise weg bij The Amsterdam Dungeon en eindigt om 21.00 uur. Je wordt afgezet bij Holland International, nabij Amsterdam centraal station. Dus je kan weer makkelijk met de trein terug! 
Kosten van de hele avond zijn € 77,50 per persoon en boeken vooraf is verplicht, want vol is vol. Het is wel heel veel geld, maar daar krijg je echt heel wat leuks voor terug!

Ik wil Aranka van byaranka onwijs bedanken voor het schrijven van dit leuke artikel.


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.