zaterdag 5 oktober 2013

Waarom het leven leuk is!


Hoe moeilijk je leven op dit moment ook is, wat voor problemen je ook hebt of hoe depri je je ook voelt, er zijn áltijd kleine en grote dingen te vinden in je leven waar je blij van wordt en waar je dankbaar voor zou moeten zijn. Lichtpuntjes zijn het. Positief denken is the key (hier schreef ik al eerder dit artikel over)! Vandaag deel ik een heleboel grote en kleine lichtpuntjes met jullie uit mijn eigen leven. Misschien dat het je inspireert of dat je het net even nodig hebt om je te realiseren dat er ook in jouw leven genoeg fijne dingen gebeuren!Kleine dingen:

 • Een dag geen regen.
 • 's Ochtends opstaan en gelijk weten wat ik aan wil.
 • Sem (hond van mijn ouders) die bij ons logeert.
 • Ochtendwandelingen met Sem.
 • Lekker veel fruit op de fruitschaal.
 • Een recept wat goed uitpakt.
 • Super lieve reacties op mijn blog/Twitter.
 • Op de bank kruipen met Lola en James die vechten om het beste plekje op mijn schoot.
 • Sinaasappelthee en chocoladepepernoten.
 • De trein net wél halen.
 • Een good hair day.
 • Vakantie voorpret.
 • Het vooruitzicht op lootjes trekken en pakjesavond <3
 • Het album van the Passenger.
 • Kay die tussen de middag belt dat hij van me houdt.
 • Onderlinge grapjes die alleen je beste vriendin begrijpt.
 • Goedkoop leuke dingetjes shoppen bij Action.
 • Geurkaarsen.
 • Dat het weer koud genoeg is om dikke wollen truien te kunnen dragen.
 • De bibliotheek.
 • Geluk van anderen.
 • Bloemen op de vaas <3
 • Mensen op straat gedag zeggen (en hun gezichten dan zien!)
 • Het geluid van regen op het raam als ik lekker in bed lig.
Grote dingen:
 • Het feit dat we in vrijheid leven hier in Nederland, dat ik mag schrijven en zeggen wat ik wil, mag trouwen met wie ik wil, mag wonen waar ik wil, mag studeren wat ik wil en mag geloven wat ik wil.
 • De seizoenen. Ik hou ontzettend van de seizoenen en zou er niet aan moeten denken (zoals veel mensen wel zouden willen) dat het altijd zomer zou zijn. Ieder seizoen heeft z'n charme en hier houdt ik van. De eerste zonnestralen in de lente, terrasjes in de zomer, boswandelingen in de herfst en kerstmis en Sinterklaas in de winter. I love it!
 • Geluk van anderen zien.. Is er iets mooier dan dat?
 • Reizen.
 • Liefde. Liefde voor Kay, vrienden, familie, Lola en James, muziek, bloggen en nog veel meer. 
 • Vriendschappen. Wat is er nou leuker dan theeleuten, shoppen, dansen tot je er bij neer valt, lachen tot je buik pijn doet, gênante verhalen vertellen (of elkaar er aan herinneren!), weekendjes weg gaan of lekker koken met je beste vriendinnen.
Er is altijd iets om dankbaar voor te zijn, neem even de tijd om er over na te denken :)!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.