dinsdag 1 oktober 2013

W.I.C. by Herôme Stunning Scotland


Deze maand is W.I.C. by Herôme weer met een prachtige collectie gekomen. De Stunning Scotland collectie. De naam zegt het al, het is echt een stunning collectie die helemaal naar mijn smaak is. Kijk mee naar de swatches van deze collectie geïnspireerd door Schotland.De collecties van W.I.C. by Herôme bestaan altijd uit 6 lakken die dit keer een soort romantische en wat edgy uitstraling heeft. Perfect voor de aankomende herfst die nu toch steeds dichter bij komt.

Melrose , Kilmarnock en Stirling


Melrose is een rood-roze lak die een onwijs mooie parelmoer finish heeft. Hij heeft bijna een duochrome effect tussen het rode en het roze. Kilmarnock is een vuur rood lakje die geïnspireerd is door dit plaatsje waar Johnny Walker (wiskey merk) vandaan komt. Want wie het merk kent , kent de Red Label. Stirling is een roest oranje kleur die naar koper neigt. Hij is zo mooi warm van kleur en echt perfect voor de herfst. 


Glasgow , Kirkcaldy en Aberdeen


Glasgow is een paars lakje helemaal naar mijn smaak. Hij is niet zo standaard en heeft weer een subtiele parelmoer finish er in zitten. Kirkcaldy is bijna net zo helder als de zee. Hij is dan ook geïnspireerd door de Noordzee. Het is een mooi kleurtje die perfect bij een denim item past. Aberdeen is de laatste in het rijtje, maar deze aparte groen is zeker één van mijn favorieten. Hij is zo anders dan de gemiddelde groen dat ik hem echt geweldig vind. 


Ik ben van mening dat dit een van de mooiste collecties is die W.I.C. by Herôme ooit gemaakt heeft. Hij is vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar en op=op. 

De lakken kosten €5,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt. 

Q: Wat vind jij van deze collectie, welke kleur spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.