woensdag 13 november 2013

2 x Catrice Lip Balm sticks- Alyssa- Hoi iedereen! Ik heb deze week weer een review voor jullie, van twee lipproducten. Het zijn een soort dikke potloden, maar dan voor je lippen. Klinkt aantrekkelijk, niet waar? Ik denk dat de meesten van jullie het concept wel kennen. Ik heb twee kleurtjes van de Catrice Pure Shine Lip Colour Lip Balm (zo, hele mondvol) geprobeerd en die wil ik vandaag aan jullie laten zien. Ze kosten per stuk €4,99 en ze zijn verkrijgbaar bij verkooppunten van Catrice, zoals Kruidvat en Trekpleister.


Eerste indruk?
Wat me als eerste opviel: de kleuren zijn op mijn lippen totaal niet zoals ik ze had verwacht! Als je zo naar de sticks zelf kijkt, lijkt de lichtere best oranje en de donkere nogal, euhm, donker. Maar het zijn toch echt lip balms, en daarom vrij doorzichtig! Vind ik heel fijn, want zulke oranje lippen zag ik niet zitten. Uiteindelijk vind ik Go Flamingo Go de mooiste van de twee, op mijn lippen was het echt een heel mooi lichtroze kleurtje! De andere viel niet zo op, maar maakte eerder mijn lippen net ietsje donkerder en mooier van kleur.

Conclusie?
Ze blijven vrij goed zitten! Sowieso beter dan ik had verwacht. Ik was op een gegeven moment (na 2 à 3 uurtjes) vergeten dat ik het op mijn lippen zat, en toen ik even in een spiegel keek zag ik ineens lichtroze lippen: het zat er nog mooi op! Oké, misschien iets minder dan toen ik het er net opsmeerde, maar het zag er niet gek uit en de kleur was nog goed te zien!

Al met al vind ik het een fijn product, juist omdat ze niet erg dekkend zijn. Maakt het fijn als dagelijks lipproduct, en je hoeft je iets minder zorgen te maken over hoe het er na een paar uur uitziet!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.