woensdag 6 november 2013

Alyssa's top 5 favoriete nagellakHi iedereen! Als grote nagellakfan is het héél moeilijk om favorieten te kiezen, dat kunnen mede-nagellakfans vast goed begrijpen! Toch wilde ik het proberen, om voor jullie mijn top 5 op een rijtje te zetten. Deze vijf nagellakken zijn door de jaren heen steeds favoriet gebleven, ook al komt er af en toe een nieuwe favoriet bij. Kijk je mee naar mijn top 5?
My Private Jet van OPI. Donkerbruin met hele kleine gekleurde glittertjes, vooral heel erg mooi als het zonlicht erop valt zoals op de foto hierboven. Ik kan er geen genoeg van krijgen.Sunday Funday van Essie. Zo'n fijn, vrolijk kleurtje! Extra leuk omdat er subtiele zilveren glittertjes in zitten.Re-fresh Mint van China Glaze. Mintgroen, één van mijn favoriete kleuren. Super natuurlijk, om dan zo'n kleurtje op mijn nagels te hebben!Knickerbockerglory van Ciaté. Deze kleur roze behoort net als mintgroen tot mijn favoriete kleuren. Het voordeel van deze nagellak vind ik dat het bij veel andere kleuren past.Smokin' Hot van Essie. Een mooie, donkere kleur voor de donkere dagen ;)

Het zijn niet alleen de kleuren waardoor ik deze vijf kies als favorieten, ook de merken. Essie is mijn nummer één nagellakmerk: ik verbaas me élke keer dat ik mijn nagels lak met Essie weer over de droogtijd... na vijf minuten kan ik mijn handen weer gewoon gebruiken. Daarbij vind ik de (nieuwe, wat bredere) kwastjes van Essie heel erg fijn werken. OPI, China Glaze en Ciaté zijn kwalitatief ook erg fijne nagellakmerken, ook qua droogtijd!

Wat zijn (op dit moment) jouw favoriete nagellakken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.