dinsdag 19 november 2013

Bourjois Color Edition 24H eyeshadows


De feestdagen komen er aan dus veel merken komen weer met leuke en vooral mooie kerstcollecties, zo ook Bourjois. Bourjois komt met mooie Color Edition 24H. , nieuwe Color Boost Lipcolors en twee feestelijke tinten nagellak. Vandaag laat ik jullie kennis maken met de nieuwe Color Edition 24H. cream to powder oogschaduw.
De verpakkingen van de oogschaduw heeft de iconische ronde vorm van Bourjois. De bovenkant is glanzend zwart met zilveren letters. Persoonlijk vind ik er veel te veel tekst op staan. Het is naar mijn mening te druk en te vol. De onderkant vind ik wel erg leuk. De onderkant is transparant en hierdoor kun je de kleur goed zien.

Op de zijkant zit een sticker met de naam van de kleur. Ik moet zeggen dat ik de sticker echt heel onhandig vind. Hij is er moeilijk af te halen. Haal je hem er niet af, dan krijg je hem niet open. Haal je hem er af, dan weet je de naam niet meer van de oogschaduw.


Bovenste rij:
01 Merveille d'Argent : een mooie off white kleur 
02 Or Désir :  metallic gouden kleur die een beetje brons achtig is. 
03 Pétale de Glace : een rosegouden kleur die net een mooie warme ondertoon heeft.  

Onderste rij: 
05 Prune Nocturne : een mooie bruin rode kleur die een wat paarse ondertoon heeft. 
06 Bleu Ténébreux : een opvallende metallic blauwe kleur.
04 Kaki Chéri : een mooie kaki groene kleur met her en der een gouden shimmer. 


Met daglicht 

Met flits

Wat mij vooral aan de oogschaduw opvalt is dat ze heel zacht aanvoelen en echt van een crème naar poeder gaan. Het aanbrengen heeft hierdoor zijn voor en nadelen. Het nadeel is dat er veel oogschaduw op je vinger blijft zitten en niet goed op je oog aangebracht kan worden. Ik merkte dat je bijvoorbeeld met een wattenstaafje wel erg makkelijk kunt aanbrengen. De oogschaduws hebben 6% hars en vluchtige siliconen, die combinatie voelt erg fijn , maar hierdoor gaat het zonder basis wel wat creasen.  


Ik kan het niet echt een look noemen, maar hier heb ik echt in twee minuten twee kleuren aangebracht. 03 Pétale de Glace heb ik op het bewegend ooglid aangebracht , 04 Kaki Chéri heb ik onder mijn oog in de buitenhoek aangebracht. Dit heb ik allemaal met een wattenstaafje gedaan.


Ik vind de Color Edition 24H eyeshadows erg leuk. Ze zijn totaal niet te vergelijken met de Color Tattoo van Maybelline. Ze zijn meer vergelijkbaar met de Benefit Creaseless cream oogschaduws.


De Color Edition 24H oogschaduws kosten €11,99 per stuk en liggen vanaf 25 november bij een selecte groep parfumeriën en (zelfstandige) drogisterijen. 

Q: Hoe zou jij deze oogschaduw aanbrengen? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.