maandag 4 november 2013

DailySilSil - Week 44


Goedemorgen lieve dames en heren. Vandaag is het weer het begin van een nieuwe week. Afgelopen week was een leuke week met Noah zijn verjaardag, dagje Amsterdam/IKEA met Noah , gezellig weekend bij mijn ouders en Noah die in de krant stond.  Vorige week maandag was het zo ver. Mijn kleine boef werd officieel 5 jaar. In de klas kreeg hij een mooie muts en ging hij trakteren.


Maandag was het code rood en stormde het verschrikkelijk. Ik was van plan thuis te blijven en alleen Noah van en naar school te doen. Echter moest ik toch onverwachts langs de huisarts. Dus hup door de storm. Eerlijk, ik vond het best eng en had soms echt het gevoel dat ik er afgeslingerd werd.


Even wachten in de wachtkamer. Het stelde niks voor hoor. Prikje halen en weer weg.


Ik had nog een soeppakketje uit Duitsland . Echt heerlijk zo'n pakketje waar verse groente kant en klaar in zit en je het alleen maar hoeft te snijden in de pan in hoeft te doen.


Beyoncé komt vanaf deze week weer met een nieuwe variant van Heat, de mrs. Carter show World tour LE. De verpakking, de fles en de geur vind ik erg leuk en lekker, echter vind ik de geur zomers en niet echt voor nu. Maar hier komt zeker nog meer over op de site.


Woensdag ging mijn grote helper een keer mee naar Amsterdam. Vanaf het moment dat ik regelmatig naar Amsterdam ga voor de site wil Noah altijd al een keer mee. Nu was afgelopen woensdag eindelijk een keer de mogelijkheid. In de trein met zijn DS.


We hadden het ongelofelijk gezellig in de trein en Noah had er heel veel zin in.


We hadden een presentatie + voorstelling in IKEA ter introductie van de speelgoed actie. Voor elke knuffel die je bij IKEA koopt gaat €1 naar Unicef en Save the Children.


De kinderen kregen een korte presentatie van Sipke Jan Bousema waarna een leuk verhaal verteld werd over de Prinses en het geluk.


Voor de voorstelling was er een perspresentatie waar o.a. IKEA , Save the Children en Unicef aan het woord waren. Sipke Jan (ambassadeur van Unicef) haalde de kinderen erbij en had een soort praatjesmakers stukje.


Noah kreeg zijn eerste goodiebag ever, met daarin twee nieuwe knuffels en het boek. Een verslag van die dag zie je hier.


Even boodschapjes gedaan. Even weer wat meer op de gezonde tour. Dus veel groente en fruit. Ik wil weer een lekkere pan groente soep maken met van het overgebleven groente bij het avondeten.


Ik had echt weer zin in stamppot Hutspot. Ik had ook nog wat porkpies over van Newcastle, dus lekker samen. De combinatie is niet het meest ideale, maar lekker was het zeker wel.


Mijn monsterlijk kind. Deze lolly's koop ik zo nu en dan in Duitsland en het is elke keer weer een succes.


Soms moet ik echt om Noah lachen. Hier moest en zou hij perse in het kinderzitje van de kar. En lol dat hij had, hij vind het helemaal leuk!


Mijn moeder had heerlijke frikandel broodjes gemaakt , Zeker een idee om eens thuis te maken.


Lezeres Kimberley stuurde mij via Instagram deze foto. Noah staat in de krant. Ze stuurt mij een exemplaar op, dus ik ben benieuwd.


Zaterdag wat boodschapjes gedaan en een stuk in Duitsland met de hondjes van mijn ouders gewandeld. In leer heb je zo'n mooi gebied waar je kunt lopen.


Op een landgoed in Leer staat dit mooie kasteel. Het was helaas een beetje grauw die dag, maar jonge jonge, wat is het een mooi pand.


Mijn broertje had met zijn bedrijf het eerste event georganiseerd. Hij had een zaal afgehuurd en Amstel Coverband On Tour geregeld met zijn bedrijf. Erg gezellig en leuk.

 

Trots en lol met mijn broertje. Jeps, mijn broertje is een stuk groter. En jeetje zie hoe vermoeid ik er uit zie zo op deze foto. Heb een onwijs drukte de laatste tijd en heb al weken een soort eczeem/uitslag rond mijn ogen, dus op afgelopen woensdag na heb ik elke dag alleen mascara op als oogmake-up.


OEPS... mijn moeder stuurde deze foto. Dit is een beer knuffel van Noah, vergeten bij mijn ouders. Moeilijk om je kind dan weer te troosten dat hij bij opa en oma logeert.


Onze trein terug had vertraging, hierdoor miste we de bus. Dus hebben we even binnen bij Starbucks gewacht. 


Super lief. Lezeres Kimberley heeft Noah en mij een exemplaar gestuurd van de krant waar Noah in staat. Noah vond het helemaal leuk!


Ik zag ineens deze treacle moon producten bij de DM liggen. Het was me nog nooit opgevallen totdat ik het gisteren in de perszondag vermeld had staan. 


De Catrice Rocking Royals gespot in de winkels in Duitsland. Ik heb niks meegenomen, maar de oogschaduws en de lipsticks zijn erg goed en erg mooi!


Ok lieve meiden, kunnen jullie mij uitleggen wat dit is? Het is nieuw, het is van Nivea en het is een make up basis in de vorm van een dagcrème. Ik kon helaas nergens zo snel de prijs vinden en het was druk. Na wat research op internet zag ik dat het een dagcrème is met een primer er in voor de make-up. Ik heb er helaas nog geen reviews over gelezen in Duitsland maar ik ben nu zo nieuwsgierig geworden dat ik hem de volgende keer mee neem denk ik. Hij is ook alleen exclusief bij DM zag ik.


Q: Hoe was jou weel? Welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.