maandag 11 november 2013

DailySilSil - Week 45


Vandaag heb ik zoals jullie gewend zijn weer een dailysilsil. Afgelopen week veel thuis gewerkt en veel pakketjes ontvangen. Verder heb ik een redelijk rustige week gehad. Aankomende week zal het wat meer gevarieerd zijn omdat ik ook toetsen heb, sint maarten is en zaterdag sinterklaas in Groningen komt. De week begon met een gezonde lunch mee naar school. Een appeltje, een banaan en een kan met goente soep.


Tijdens mijn lessen appt mijn moeder mij regelmatig. Vaak kan ik gewoon wel even reageren en stuurde ik deze foto. Ik aan het werk bij de Engelse les.


Leuke pakketjes binnen gekregen. Afgelopen week kreeg ik weer aardig wat nieuwtjes binnen, dus ik kan weer lekker aan de slag.


Dinsdag kwam ik helemaal nat geregend thuis en wilde Noah wel graag met mij in bad. Hij mocht van mij in de lush bak kijken en koos deze uit omdat hij hem leuk vond en hem lekker vond ruiken.


Mijn favoriete avond routine. De combinatie van deze producten is zo onwijs prettig . Ik ben nu al bang voor de dag dat alles op is. Laat die nog maar lang wegblijven!


Mams stuurde deze foto en wilde hem graag wel onder de kerstboom... haha in your dreams. Als ik zou kunnen , zou ik hem aan haar geven.


Leuke nieuwe kleurtjes van Sensationail . Ik hen op dit moment de rechter kleur op. Ik heb toch wel erg blij met de gellakken die er nu op de markt zijn!


Lekker als je zo'n foto opgestuurd krijgt. Gelukkig is het een nepper , maar toch zou ik elke keer weer schrikken.


Op stage moest ik adressen schrijven op een enveloppe. Niet het leukste klusje, maar het hoort er bij.


Aussie is alweer 2 jaar in Nederland en vierde dit met een event. Helaas kon ik niet aanwezig zijn , maar kreeg ik wel dit pakketje na gezonden. Ik vind de producten altijd heerlijk!


Noah was heel erg trots op zijn lampion . En terecht, want hij is echt prachtig. Moeders die de site lezen, wat voor lampion heeft jou kind gemaakt?


Mooie nieuwe poeders van Max Factor en Gosh. Binnenkort komt er zeker meer over.


Bourjois komt volgende maand met een 6 tal geweldige oogschaduw crèmes die veranderen naar een poeder. Ik ben onder indruk en ben ze nu aan het testen. To be Continued!


Lieve boef wilde dat ik een foto maakte van de tekening die Noah gemaakt heeft. Hij ging er zelf ineens super schattig naast zitten, dus hup ook maar op de foto.


Mams en ik hebben een heuse Cronut gehad... Wat was hij heerlijk, ik zou er zo weer 1 kopen.


Deze foto kwam voorbij op Instagran , Super schattig en Ik wil deze ook hebben!


In Duitsland heb je nu een LE collectie en mijn moeder is helemaal fan van deze eyeliner. Als iemand hem ziet wil mijn moeder nog wel erg graag deze eyeliner hebben. Helaas is hij bij ons uitverkocht overal.Voor €3.- kun je deze fake camera kopen. Ik heb hem niet meegenomen, maar ik weet zeker dat ik Noah hiermee bang kan maken door te zeggen dat Mama alles kan zien :D


De pakketjes waren dit keer erg feestelijk ingepakt. Het waren net cadeautjes. Je merkt dan echt dat de feestdagen er weer aan komen.


Ik heb vandaag en morgen toetsen, dus dat betekent Leren, Leren , Leren...

Dat was het weer voor deze week.

Q: Hoe was jou week? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.