maandag 18 november 2013

DailySilSil - Week 46


Goedemorgen iedereen. Het is weer maandag , dus tijd voor een dailysilsil. Deze week met Sinterklaas overload. Daarnaast heb ik wat leuke producten om te laten zien, ben ik kort naar mijn ouders geweest en heb ik verder een dag heerlijk voor de site kunnen werken!Maandag begon bij mij lekker. Ik had toetsweek en maandag en dinsdag had ik theorie en praktijk. Ik moet zeggen dat ik normaal heel theoretisch ben en er wel voor moet leren maar er nooit onwijs veel moeite voor moet doen. Dit keer had ik er echt moeite mee en kreeg ik de theorie er niet in. Ik moet zeggen dat ik de uitslag nog niet weet, maar ik vind de toets gelukkig meevallen. Dus hopen dat het toch een goede uitslag gaat zijn!


Dinsdag middag kreeg ik een mail van de opvang van Noah dat er VIP kaarten beschikbaar waren voor de intocht van Sinterklaas. Wat een kans, dus ik woensdag ochtend Noah naar school gebracht en direct door gefietst richting de stad om naar het hoofdkantoor te gaan. Ik mocht zelfs een aantal noemen, dus ik nam direct bandjes voor mijn vriendinnen + kids mee.


Hollandse standaard maaltijd. Broccoli , aardappelpuree en cordon bleu. Heerlijk.


Ik had deze week sinds lange tijd een dag vrij van school en had geen opdrachten , toeten of iets anders. Dus echt een dagje vrij vrij.... Ik ben de hele dag in mijn werkkamer gaan zitten en ben wezen Bloggen, bloggen en nog eens bloggen. Heerlijk zo'n dag.


Nee het is geen microfoon, maar de eerste geur van The Voice of Holland. Ik vind de flacon erg leuk en origineel!


Ach ja, maanden geen kaasschaaf gebruikt, dus ik dacht laat ik direct maar een stukje knokkel van mijn duim meenemen. Ja je raad het al.. Mijn haasschaaf schoot door, dus bloeden dat het deed. Gelukkig heb ik er geen last van en heeft het eigenlijk alleen nog maar gejeukt. ( nu maar hopen dat het zo blijft en niet nog eens later pijn gaat doen )


Best onder de indruk van deze kerst palettes van Rimmel. Dus hier komt zeker een look van, misschien wel twee maar ik beloof nog niks.


Ik kreeg de nieuwste Marie Claire binnen en jeetje wat een cadeautje om te zien. Ik heb hem tot op de dag van vandaag nog steeds niet uitgepakt omdat ik het gewoon te mooi vind. Het is overigens alleen een omhulsel, dus niet de geur zelf hoor.


Ik vind het altijd verschrikkelijk om cadeautjes voor mijzelf te verzinnen. Nu de feestdagen er aan komen kopen we ook meestal kleinigheidjes voor elkaar. Nou zag ik toevallig dit leuke Sushi setje bij de Action. Stiekem spaar ik onbewust sushi boeken ( heb er al een stuk of 10 ) en een Sushi Master schort is natuurlijk wel echt helemaal mijn ding!


Kinder humor dit. Noah komt naar me toe lopen en zegt: Mam , er is iemand voor jou aan de telefoon. Komt hij aanlopen met een brug van een treinspoor.


Mijn lieve hulppiet van afgelopen zaterdag. Noah vond het geweldig!

Hieronder een aantal foto's van de intocht.

Noah en ik aan het wachten


Eigenlijk duurde het allemaal veel te lang voor de kids, maar gelukkig waren Ernst en Bobbie er. Noah is echt fan van ze en vind ze onwijs leuk, dus hij vermaakte zich wel even.


De boot is aangekomen en Sint ging op pad door de stad. Wat ben ik toch blij dat mijn camera een goeie zoom heeft, want dit was aan de overkant van het water.


Hoe cool, Nadat de sint vertrokken was kwamen er een aantal stunt pieten. Erg leuk om te zien. 


Kiki en Noah hebben zich prima vermaakt!


Moeder en ik belde even met elkaar en voor we het wisten zaten Noah en ik in de trein richting mijn ouders


Noah mocht natuurlijk ook zijn schoen zetten en de sint en piet waren langs geweest en hadden een cadeautje in zijn schoen gedaan. De volgende ochtend was hij al vroeg uit de veren en wilde hij erg graag in zijn schoen kijken. Omdat het zo vroeg was heb ik hem maar even terug in bed genomen. Kinderen en Sinterklaas, wat een gedoe :D


Ik vond het super spannend, maar de curl secret van Babyliss is echt super. Totaal niet eng, geweldig en maakt pefecte krullen. Deze foto viel bij iedereen in de smaak, want het is mijn best liked instagram foto ever volgens mij :D

Gisteren gingen mijn vader en broertje golfen en ging Noah met ze mee. Hij vind het altijd echt super leuk en wil het liefst altijd mee.

Dit was het weer voor deze week.

Q: Hoe was jou week? Hoe heb jij de intocht van Sinterklaas meegemaakt? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.