maandag 25 november 2013

DailySilSil - week 47


Zoals je van mij gewend bent , is er elke maandag een DailySilSil en zo ook deze maandag weer. Afgelopen week heb ik het erg rustig gehad qua fotomomentjes. Wel heb ik een gezellig week gehad en heb ik afgelopen weekend mijn tanden laten bleken. Ik had thuis een heerlijke pan groente soep met vermicelli gemaakt. Omdat het nooit op zou raken nam ik tot 3 keer aan toe een thermosfles mee vol met lekkere verse soep. Ik vind het echt lekker een bakkie soep met broodjes.


Ineens zag ik hem voorbij komen op Facebook. De Cronut zou verkocht worden bij de AH. Ik heb een paar weken geleden mijn eerste gehad. Die kwam van een echte bakker en was niet heel duur, maar wel prijziger. Toen ik dit zag wilde ik direct weten hoe hij zou smaken


Woensdagavond had Kruidvat een speciale koopavond waar alle make-up 50% korting was. Ja echt op alles. Ik heb onwijs veel make-up, dus was niet van plan extra dingen te kopen en ging met 1 doel heen, Foundations kopen. Ik nam deze Catrice BB creams mee , deze gebruik ik met grote regelmaat en zijn echt mijn favoriet. En sinds kort behoren de Max Factor CC creams ook tot mijn favorieten. Helaas lag deze (nog) niet in het schap en heb ik het dus bij deze 4 gelaten.

Ik kreeg op instagram al direct de vraag waarom ik 010 en 030 mee heb genomen en niet 020. 010 en 030 hebben dezelfde ondertoon en passen hierdoor bij elkaar . Omdat 010 mij in de zomer te licht is moet ik hem mengen en met 020 wordt de kleur heel anders. Vandaar dat ik de 010 altijd meng met een drupje 030.


Ik moest nog even langs de appie en zag ze ineens liggen. De Cronuts. Per twee verpakt voor €1,80. Ik kon het niet laten en heb een zakje meegenomen. Maar jeetje, ze waren echt totaal anders dan de real deal en ik vind ze zo enorm tegenvallen. Het was net of ik een grote hap boter nam.


Het was weer schoenzet tijd, dus hup verlanglijstje er in. Het verlanglijstje is door piet meegenomen en er is een leuk cadeautje in gestopt.


Goed vullend ontbijtje. Een bordje pap en een knäckebröd met kaas. Ik heb jaren geen pap gegeten en sinds een paar weken vind ik het echt weer lekker. Het bevat niet super veel calorieën, vult onwijs en is een goede start van de dag.


Vijf nieuwe kleuren striplac van Alessandro. Kan niet wachten om ze te proberen. Ik vind de striplac onwijs moeilijk verkrijgbaar, maar ik heb een mooie vertrouwbare webshop gevonden : huidverzorging-mireille.nl .


Positief blijven denken helpt je een heel eind op weg!


Zo heerlijk dit. Mam, ik wil een filmpje kijken. Natuurlijk Noah geen probleem, maar eerst ga je even je speelgoed opruimen. Noah gaat aan de slag en vind weer allemaal leuke dingen, want 15 minuten laten ligt alles er nog, speelt hij uitbundig en is hij de film die hij wilde kijken alweer vergeten.


Lekker op vrijdagavond op tijd op bed. Lekker gedoucht, haren gewassen en geföhnd.  En lekker op bed met een serie en wat lekkers!


Zaterdag had ik een afspraak bij de White Smile Company waar mijn tanden gebleekt werden.


Twee uur in een stoel liggen is best lang. Binnenkort komt er een artikel over online.


Deze Essence (toilet)tas kreeg ik tijdens de perspresentatie van het merk. Super handig voor je beautyspulletjes als je een weekendje weg gaat.


Zaterdag avond gezellig spelletjes spelen bij mijn ouders. Mijn ouders leerden laatst het spelletje Keezen kennen en wilden het mij ook leren. Het is een kruising tussen een kaartspel en mens erger je niet. Het is alleen wat ingewikkelder en daardoor spannender.


Natuurlijk moesten we er ook een aantal lekkere hapjes en snapjes erbij hebben. Hier had mams ook Flammkuchen gemaakt. Echt iets Duits. Het is super makkelijk super lekker en even googelen en je vind het.


Noah de koekbakker. Koekjes bakken met letters om je naam te maken.


Ik zag deze bij een winkel in Duitsland liggen en wilde ik graag een keer proberen. Ik vind Toblerone wel lekker maar ik vind het altijd van die dikke blokken waardoor ik het niet lekker vind om te bijten. Dit is een dunne platte variant. Toch viel hij een klein beetje tegen.


Na een weekendje weg had deze flufkonijn mij weer erg gemist. Ze kwam de hele tijd bij me kroelen en liggen. Super lief, maar na een tijdje wel wat irritant.

Dat was het weer voor deze week.

Q: Hoe was jou week? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

1 opmerking:

  1. Hou silja,
    Leuke week gehad zo te zien , ik heb ook de croisnut gegeten van Albert Heijn en viel idd een beetje tegen!
    Ben benieuwd naar je witte tanden,
    Misschien een beetje persoonlijke vraag maar ik zie Robert nooit meer voorbij komen, zijn jullie ng wel samen? Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.