dinsdag 12 november 2013

Do it yourself bruiloft inspiratie!


Zoals jullie wel weten ga ik volgend zomer trouwen en zoals de meesten van jullie ook wel weten hou ik ontzettend van DIY-en. Mijn bruiloft is voor mij dan ook een geweldige kans om werkelijk waar alles uit de kast te gaan halen om er een geweldige, creatieve en persoonlijke bruiloft van te gaan maken!

Vandaag deel ik mijn leukste DIY ideeen met jullie die je natuurlijk niet alleen voor een bruiloft kan gebruiken maar ook voor ieder ander feestje! 

Hoe leuk, en simpel, is het om in plaats van mega dure boeketten een paar van deze schattige potjes op iedere tafel  neer te zetten?! Een paar leuke roosjes met wat gipskruid er in en super feestelijk! 
De uitleg van deze DIY vind je op a Cup of life!


Deze vind ik ook zo cute, super leuke hartjes slingers.. Wel toepasselijk voor een bruiloft lijkt me! Ook deze zijn weer zo ontzettend simpel te maken, neem wat nylon draad, mooi papier en knippen maar! De uitleg van deze DIY vind je ook weer op a Cup of Life (zo'n leuke blog!!).


Bij binnenkomst iedereen laten fotograferen in deze 'polaroid' lijkt me zo leuk. Gemakkelijk te maken van een mooi stuk karton en wat verf!

Dit wil ik ook zó graag gaan maken, nu al zin in! Het staat zo leuk en is eigenlijk zo simpel! Gewoon een paar simpele planken aan elkaar maken en hierop met verf 'Happily ever after starts here!' schrijven, i love it!


Een DIY photobooth staat ook érg hoog op mijn DIY verlanglijstje. Mijn camera op een statief met een afstandsbediening er bij, een super toffe achtergrond maken (dit hoeft absoluut niet moeilijk te zijn, kan zelfs al met leuke rollen behang bijvoorbeeld!) en natuurlijk de leukste 'props'....

Zoals deze! Hoe tof zijn deze snorren, brillen, strikjes etc.! Het maakt je photobooth nog leuker en gekker! En hoe leuk is het om deze zelf te maken! Ook hier kun je weer allemaal sjablonen van vinden op Pinterest!

Het lijkt me geweldig als er overal kleine potjes, vaasjes en/of mini reageerbuisjes hangen met 1 bloem of een paar bloemen er in. Aan de tenten, in de bomen etc! Het geeft zo'n mooi romantisch effect en is tegelijkertijd zo eenvoudig te realiseren :)!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat mij voor mijn bruiloft inspireert en wat ik graag zelf wil gaan maken! Hebben jullie nog leuke ideeen voor DIY's voor mijn bruiloft? Laat ze dan zeker achter in de comments!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.