woensdag 20 november 2013

GEZOCHT: 8 LUSH MYSTERY SHOPPERS!


Ik heb iets onwijs leuks voor jullie. Speciaal voor de lezeressen van Sillysilsil is Lush op zoek naar maar liefst 8 Mystery Shoppers. Altijd al eens gratis bij Lush willen shoppen? Dat kan nu. En aangezien de Kerstcollectie er is kun je helemaal los gaan. Je mag voor €35 shoppen en je krijgt de reiskosten ook nog een vergoed. Kijk snel hoe het werkt en hoe jij mee kunt doen.


Hoe werkt het?

We zijn op zoek naar 8 mystery shoppers die elk een bedrag van €35,- mogen uitgeven in de winkel. De mystery shoppers gaan naar elk een lush winkel in Nederland (helaas niet in België) . Tijdens het shoppen ga je de winkel, het personeel en alles er omheen beoordelen. Het kan zijn dat je zelfs een kleine opdracht krijgt door bijvoorbeeld iets te vragen over huidverzorging of dat je graag een demonstratie wilt zien . Het enige wat jij hoeft te doen voor de €35,- is een vragenlijst natijd in te vullen. Het doel van deze actie is dat Lush te weten komt hoe de klant de winkel en het personeel ervaart. 


Belangrijk om te weten: 

  • De €35 + reiskosten betaal je eerst zelf , natijd krijg je dit bedrag terug gestort op je rekening. 
  • Je moet in de week 49 en 50 beschikbaar zijn ( tussen 2-15 december) om te gaan shoppen bij Lush
  • De vragenlijst, het bonnetje van je aankopen en de OV kaartjes moet je voor 21 december opsturen
  • Het gehele proces neemt zo'n 2 uur in beslag, dus shoppen, instructies doornemen en lijst invullen. 

Hoe doe je mee:

Heel simpel, laat een reactie hier op de site achter, Wij willen graag het volgende van je weten in je reactie: 

  • Welke Lushwinkel het dichtst bij is en welke je graag zouden willen bezoeken.
  • Woonplaats, eventueel bezit van een (studenten)OV. (heeft geen invloed op je deelname) 
  • Ervaring met Lush?
  • En een beetje motivatie is ook nooit verkeerd.
Er zijn geen goede of foute antwoorden, dus geen zorgen. Het maakt niet uit of je al veel ervaring of geen ervaring hebt. Ze kijken vooral naar enthousiasme en je motivatie.

Meedoen kan tot en met Maandag 25 november 18:00. Daarna worden er 8 meiden of jongens uitgekozen. We nemen contact met je op, dus je moet wel een geldig email adres in de daarvoor bestemde balk noteren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.