donderdag 14 november 2013

Make-up opbergtip bij Blokker!


Ik krijg nooit folders . Dit heb ik bewust want anders wordt ik veel geprikkeld door leuke dingen die in de folders staan. Wel heb ik een app op mijn Ipad waar ik zo nu en dan op spiek. Nu kreeg ik afgelopen week ineens zin om even wat folders door te bladeren en belande ik bij de Blokker folder. Daar spotte ik ineens leuke make-up opberg bakjes. Ik was al een tijdje naar zoiets op zoek en ben ze direct op gaan halen.Ik wilde al een tijdje dit soort bakjes en kon ze nergens vinden. Ik was al samen met mijn moeder een avondje op Amazon aan het kijken en zag her en der dezelfde bakjes , alleen kostte deze toch al snel zo'n €10 tot €20. Deze bij de blokker kosten €4,99 , een stuk voordeliger dus.


Ze hebben een afmeting van 12x14x11 cm en hebben drie lades. Alles is van plexiglas, zelfs de handvaatjes. Ik wilde erg graag mijn lipgloss er in doen. Helaas past niet alle gloss er in, echter heb ik grotendeels wel alles kunnen verdelen. Hieronder laat ik zien hoe ik de lades per stuk heb ingedeeld.

De roze glossjes 1.
Je ziet hier een beetje alles door elkaar heen. Essence, Calvin Klein , Gosh , Sephora en Catrice.

De roze en wat paarse long lasting lipsticks.
Ja eingelijk zijn het lipsticks, maar toch heb ik ze bij de bakjes in gedaan. Ik vind dit soort varianten erg prettig en draag ze regelmatig. Zo zie je hier : P2 , Revlon en Bourjois.

De roze glitter gloss bakje die voornamelijk high end is. Zo zie je : M.A.C., P2 , Collistar en Chanel .

De Rimmel Apocalips bak. Ik vind deze gloss echt heel erg fijn en ik heb er zelfs meer, maar die pasten niet meer in het bakje. 

Naast veel roze tinten heb ik ook nog wat rode tinten. Hier zijn het : Sephora, Essence , P2 en Revlon. 

In het laatste bakje heb ik wat oranje tinten en de tubetjes lipgloss. Zo zie je hier : Illamasqua , Benefit , Pupa , Clinique en P2.

Wat mij echt opvalt is dat ik in verhouding veel meer roze tinten heb dan rode of oranje. Verder heb ik her en der nog een wat meer paars achtige kleur, deze draag ik veel in het najaar. 


Ik vind de bakjes echt onwijs handig en zien er ook nog eens erg leuk uit. Zoek jij nog een leuke manier om je lipgloss (of natuulijk je andere make-up) op te bergen, dan zijn deze van de Blokker echt een tip. Ik zou er wel snel bij zijn als je ze wil hebben , want het is een tijdelijk artikel.

Ze staan in de folder die geldig is van 11-11-2013 tot en met 05-12-2013 en ze kosten €4,99 per stuk.

Q: Wat vind jij van deze opberg bakjes?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.