donderdag 21 november 2013

Marc Jacobs - Daisy Hot Pink

 photo DSC_0552_zps015c1536.jpg

Daisy van Marc Jabobs is een geur die ik al jaren draag. Ik heb periodes dat ik hem elke dag draag, en zo ineens laat ik hem weer even een tijdje staan. Het is maar net hoe mijn feeling en mijn bui is. Ik voel mij persoonlijk ook altijd erg aangetrokken tot een verpakking en hoewel ik de originele verpakking erg mooi vind, vind ik deze speciale Hot Pink editie nog indrukwekkender en zijn drie van mijn favoriete kleuren gecombineerd.


 photo DSC_0548_zps5ff5f045.jpg
 photo DSC_0550_zps4d980813.jpg

De geur van Daisy is een geur die veel mensen aanspreekt.  De originele variant is in eau de Toilette vorm , deze hot pink editie is een eau de Parfum. De geur is exact hetzelfde als de eau de Toilette, deze is echter sterker , intenser en blijft hierdoor beter op de huid. 


 photo DSC_0541_zps022b46c4.jpg
 photo DSC_0537_zpsd4918431.jpg

Ik vind de verpakking en de flacon onwijs mooi. Zoals ik eerder al zei , hebben ze een combinatie gemaakt van mijn drie favoriete kleuren roze , zwart en goud. De roze bloemblaadjes passen perfect bij de zwarte flacon. 

 photo DSC_0561_zpse35528c9.jpg

 photo DSC_0566_zps16c973f0.jpg

De geur is echt een stuk intenser, en eigenlijk nog meer naar mijn smaak. De essentiële geurnoten zijn geconcentreerder en daardoor geeft het een luxueus gevoel. Hij geeft een frisheid door wilde aardbeien in de topnoot . Viooltjes , Jasmijn en gardenia in het hart van de geur. Door de witte houtsoorten , berken- en cerderhout wordt de geur sensueel en warm. 

Het bloemige van deze geur wordt echt perfect aangevuld met de witte houtsoorten. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom ik hem zo lekker vind. 

 photo DSC_0564_zps43a18e8a.jpg

Ik heb beide flacons samen op mijn dressoir staan, gewoon omdat ik ze zo mooi vind samen. Het is een erg mooi setje. Ik pak nu vaak de eau de parfum Hot Pink editie, maar ik weet nu al dat ik in de lente de eau de toilette ga pakken omdat die ook erg lekker is, maar net iets zachter.

De geur is vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar in 100ml. voor €66,- bij een parfumerie bij jou in buurt.

Q: Wat vind jij van de hot pink editie?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.