zaterdag 30 november 2013

Max Factor flipstick bloomy pink


In de leuke goodiebag die ik meekreeg van Silja zag ik deze lipstick zitten, de Max Factor flipstick in de kleur Bloomy Pink. Handig dacht ik nog, 2 lipsticks bij elkaar in. Ik had er natuurlijk nooit bij nagedacht dat het de bedoeling is dat je deze lipsticks sámen gebruikt! Het is de bedoeling dat je de donkere kleur aan de 'buitenkant' van je lippen aanbrengt en de lichtere kleur aan de 'binnenkant' van je lippen. Een soort van ombre effect dus! Leuk!
Voor het gemak heb ik de kleuren even genummerd. Nummer 1 is de donkere lippenstift en nummer 2 de lichtere kleur. 


Zoals je ziet is de pigmentatie goed, er komt écht veel en makkelijk kleur vanaf. Nummer 1 vind ik echt een donkere, framboosachtige kleur hebben. Nummer 2 een licht roze met een ietwat wittige gloed. Ik vind de lippenstiften erg romig en ik vond ze vrij 'kwetsbaar'. Volgens mij breken de stiften vrij snel af dus echt maar een klein puntje uit het omhulsel draaien als je de lippenstift opdoet! Daarnaast vind ik de lippenstiften erg veel glans en glitters bevatten. Op dit moment ga ik meer voor matte lippen maar dit is natuurlijk voor iedereen persoonlijk!Ik heb de lippenstiften eerst allebei uitgeprobeerd, gewoon over mijn gehele lippen. Nummer 1 pakt lichter uit dan ik 'm verwacht had op mijn lippen. Wel vind ik het een erg mooie, subtiele kleur die je echt wel dagelijks kan dragen (zelfs ik als maatschappelijk werkster!).
Nummer 2 is een lichte kleur die echt een beetje een wittige gloed/glans er over heen heeft. Het was erg lastig om deze goed te kunnen fotograferen dus het komt niet helemaal 100 procent overeen met hoe ik deze lippenstift zie in de spiegel. Persoonlijk vind ik dit absoluut geen mooie kleur. In combinatie met mijn blonde haren kan dit al snel een kleur zijn die een beetje 'tokkie' overkomt (no offence voor mensen die dit wel mooi vinden, het is mijn persoonlijke mening!).
Allebei de kleuren bevatten ontzettend veel glans.


Na 3 keer lippenstift op- en afdoen waren mijn lippen wat droog geworden, niet zo mooi! Op deze foto draag ik allebei de kleuren, de donkere kleur aan de buitenkant en de lichte kleur aan de binnenkant. Zelf vind ik het een erg leuk effect. Het geeft mijn lippen wat meer 'diepte' en ze lijken zelfs iets voller! Gaaf! Ook is de lippenstift erg makkelijk aan te brengen en blenden de kleuren goed met elkaar.

De lippenstift blijft ongeveer een uur of 3 goed zitten, tijdens het eten haal ik 'm er uiteindelijk af, dit overleefd 'ie niet!

De Max Factor Flipsticks zijn verkrijgbaar bij de drogist voor €12.49.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.