vrijdag 1 november 2013

Oilily eau de Parfum


Vroeger kreeg ik regelmatig kleren van Oilily aan. Een jurkje , een legging , echt alles. Mijn moeder vond het geweldig en ik ook. Naast alle kleding en accessoires kreeg ik na een tijd ook het Oilily geurtje. Jeetje wat heb ik die vroeger veel gedragen. Na een tijdje wordt je ouder en groei je een beetje over Oilily heen en kreeg ik een andere smaak. Nu jaren later stond daar ineens het Oilily geurtje weer voor mij. Na zoveel jaren wordt het nog steeds verkocht en I still kinda like it.

Tegenwoordig vind ik de style en verpakkingen van Oilily echt weer erg leuk! En het is eigenlijk maar goed dat ik een zoon heb in plaats van een dochter. You can imaginate why!

De geur bestaat alweer bijna 25 jaar. In 1989 werd de geur ontwikkeld met 5 teams van Oilily fans uit verschillende landen in de wereld. Omdat de geur zo'n succes is , is de geur nog nooit veranderd en is hij nog hetzelfde als 25 jaar geleden.
Ik vind de verpakking van de geur echt onwijs leuk. Als eerste zit het in een mooie roze metalen blik. De geur zelf zit in een doorzichtige flacon met een leuke en drukke bloemenprint. Verder zit er een stuk hout in de dop verwerkt en  komt het rode en roze ook weer terug in de dop.De geur is echt ontstaan uit de fantasieën en ideeën uit een droomwereld. Het magische het onbeschadigde. Het is dan ook een geur om bij weg te dromen.

De geur bestaat uit :
- topnoot : siciliaanse mandarijn en Spaanse limoen.
- hartnoot : jasmijn , cyclaam en lelietjes-van-dalen. Samen met meloen, pruim, groene appel en frambozen
- basisnoot : sandelhout , eikenmos en Indonesische vetiver.


Naast de eau de Parfum is er ook nog een shower gel en een body lotion verkrijgbaar. Deze passen qua verpakking perfect bij de verpakking van de geur. Tevens ruikt de geur natuurlijk hetzelfde en zal in combinatie van dit trio een optimaal resultaat geven.In deze gelimiteerde uitgave zit een zakje met zaadjes waar jij je eigen bloemen tuintje mee kunt creëren. De zaadjes mix bevat een aantal bloemen die ook als ingrediënt in de geur zitten. Dus creëer een heerlijk ruikende bloemen tuin.


De geur is erg aangenaam en geeft mij echt wat jeugd herinneringen. Als je hem tegenkomt in de winkel zou ik hem zeker eens gaan besnuffelen.

Hij is verkrijgbaar in drie verschillende formaten:
- 30 ml €24,95
- 50 ml €29,95
- 75 ml €34,95
- shower gel €12,95
- body lotion €12,95


De geur is vanaf deze maand verkrijgbaar bij parfumerieën en geselecteerde drogisterijen. 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.