zondag 3 november 2013

Pers Zondag #58


Goede morgen, vandaag is het weer zondag morgen en heb ik weer een paar nieuwe nieuwtjes voor jullie. Dit weekend iets minder beauty en wat meer dingen rondom beauty, vrouwen en huishouden. Kijk mee naar de nieuwtjes over de: happy period box , Dove, babor, Qiriness, robijn , Treacle moon , heaven en sans soucis.
Happy Period Box

Happy Period Box maakt menstruatie aangenamer. Maandelijkse verrassing voor vrouwen die ongesteld zijn, Verschillende varianten en abonnementen, Nationaal Menstruatie Onderzoek onderstreept belang van de Endometriose Stichting.

 Om vrouwen tijdens de menstruatie extra te verwennen, is er voortaan de Happy Period Box: hét cadeautje voor vrouwen die ongesteld zijn. Met allerlei praktische materialen, zoals tampons en inlegkruisjes, maar ook met verwenproducten, zoals een heerlijke chocoladereep en een leuke attentie. Vrouwen kunnen kiezen uit verschillende varianten. Zo is de My First Happy Period Box speciaal bestemd voor meiden die voor het eerst ongesteld zijn. Met een abonnement wordt elke vrouw iedere maand opgevrolijkt met nuttige producten en een leuk cadeautje. Een deel van de opbrengst wordt beschikbaar gesteld aan de Endometriose Stichting. Vanaf €12,75 , meer informatie kijk op happyperiodbox.nl

Sabrina Starke lanceert Self Esteem song

Wereldwijd voelen meisjes zich onzeker over hun uiterlijk. Deze onzekerheid zorgt ervoor dat maar liefst 60% van de meisjes stopt met de dingen die ze leuk vinden. Met het internationale Self Esteem programma heeft Dove als doelstelling het negatieve zelfbeeld van meisjes te verbeteren. Zangeres Sabrina Starke zet zich als ambassadrice in voor het programma en ontwikkelde samen met Dove en meisjes van SKVR Dans een bijzondere video rondom haar lied ‘Toss me a dream’. In dit lied - door Sabrina Starke zelf geschreven - staat zelfvertrouwen en het najagen van dromen centraal. Met de lancering van deze officiële Self Esteem song, met bijbehorende video, is de november Self Esteem maand officieel van start gegaan. 


Babor AHA skin peel kit

Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum heeft – geïnspireerd door de dermatologische peeling – een Home Peeling Kit ontwikkeld dat met een fruitzuurkuur in zes fases peelt: DOCTOR BABOR DERMA CELLULAR AHA Skin Peel Kit. Zes op elkaar afgestemde toepassingen – telkens praktisch verpakt als eenmalige dosis – worden gecombineerd met een verzorging die alles bevat wat de huid nodig heeft om mooier te worden. In slechts 21 dagen onthult de peeling een nieuwe, verfijndere huid. 
Ultimate AHA Skin Peel bevat:
2 x 4 ml Ultimate AHA Skin Peel step 1
2 x 4 ml Ultimate AHA Skin Peel step 2
2 x 4 ml Ultimate AHA Skin Peel step 3
1 x 30 ml Ultimate Regenerating Serum
1 x schaaltje
1 x maskerkwast
Adviesprijs: €140,50
Qiriness Wonderful Winterskin 

Quiriness heeft deze winter een kwartet uitgekozen om jou huid winter klaar te maken. De hebben gekozen voor moisturizing repair balm , Dry oil for body face & Hair  , Absolute Moisturizing Essence  en een extreme nutritive balm. 

Robijn Creations Wasverzachters

Robijn Creations is een lijn wasverzachters speciaal voor mensen die dol zijn op lekkere geuren. De nieuwste varianten zijn ontworpen door Robijn fans en bestaan uit heerlijk combinaties van fruit en bloemen geuren: Waterlelie & Peer, Magnolia & Kokos en Hibiscus & Kersen. De nieuwe wasverzachters zijn vanaf nu bij de eerste supermarkten te verkrijgen voor de prijs van € 3,99.

Treacle Moon Bad en douche plezier

Treacle Moon™ is de nieuwe, vrolijke bad- en douche sensatie uit Engeland! De intens kleurrijke producten staan symboolvoor fun, fantasie én frisheid, gevat in vrolijke formules voor sprankelend bad- & doucheplezier!  Vanaf november 2013 zijn deze unieke producten  ook in Nederland verkrijgbaar, exclusief in het persoonlijke verzorgingsschap bij 150 grotere filialen van Albert Heijn en via www.albert.nl.

Heaven Vanille pod hand & nail cream

Onze handen en nagels hebben het zwaar te verduren. Door dagelijkse handelingen en veelvuldig contact met water, drogen ze uit en verouderen ze sneller. Gure weersomstandigheden in de herfst en winter bevorderen dit alles. Heaven biedt met de Vanilla Pod Hand & Nail Cream een effectieve hand- en nagelversterkende crème in de vorm van een onweerstaanbaar ruikende, ultraromige verwenformule.
Heaven Vanilla Pod Hand & Nail Cream    € 12,80/15 ml , € 27,95/50 ml , € 58,80/200 ml
Heaven S.O.S. Oil   € 69,00/30 ml
Voor meer informatie kan de consument kijken op de website: www.heaveninholland.nl of deze direct bestellen via de webshop.

Sans Soucis - Daily Vitamins 

Je ziet ze niet en je proeft ze niet – toch zijn vitamines onmisbaar voor onze gezondheid. Ons lichaam heeft ze nodig voor onze energieproductie en de ondersteuning van onze fysieke en mentale gesteldheid. Een goede dosis vitamines zorgt voor een langdurige, jonge uitstraling. Vanwege deze specifieke kenmerken gebruikt SANS SOUCIS verschillende vitamines in de DAILY VITAMINS producten. De DAILY VITAMINS lijn wordt uitgebreid met het volgende product: ANTI-AGE PERFORMANCE Luxe 24-uurs verzorging. Vanaf oktober in de winkel  voor €19,90.

Dat was het weer voor deze week. 

Q: Waar ben jij het meest benieuwd naar? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.