zaterdag 2 november 2013

Philosophy homemade honey buns (shampoo, shower gel & bubble bath)

 photo DSC_1008_zpsb5ce6416.jpg

Elk jaar komt Philosophy met een speciale en lekkere kerstcollectie die mij elk jaar weer enthousiast maakt. En toen ik bezig was met de perszondag van 27 oktober zag ik de heerlijke producten van Philosophy voorbijkomen in het persbericht. Leuke setjes en vier nieuwe tijdelijk kerst shampoo, shower gel & bubble bath varianten. Toen ik deze geur van Homemade Honey Buns rook was ik helemaal verkocht. Het is net een honing karamel saus die je over je hele lijf wil gieten. Of nou, eigenlijk zou ik hem gewoon op willen drinken, maar laat ik dat nou maar niet doen. photo DSC_0999_zpsad07bb89.jpg

Philosophy noemt het vooral een honing zoete geur, toch moet ik zeggen dat ik het meer een toffee karamel geur vind met een vleugje honing. En weet je wat helemaal gek en grappig is , ik had uit Newcastle chococaramel shortbreads meegenomen en die roken echt identiek! Dus elke keer als ik mij met deze homemade honey buns douche denk ik weer aan de shortbreads uit Newcastle.

Het is een Shampoo , douchegel en bubble bath in één, toch gebruik ik hem eigenlijk alleen voor het douchen. Hij schuimt dan lekker , reinigt en hydrateert mijn huid goed. Ook blijft er een heerlijk subtiele geur in de badkamer hangen. Persoonlijk vind ik dit de lekkerste badkamerproduct met een foodgeur everrrrrr!

De Kerstcollectie van Philosophy is tijdelijk verkrijgbaar bij Ici Paris XL en in de webshop.
Deze  homemade honey buns bevat 480ml (bijna een halve liter) en kost €17,24


Q: Zou jij warmlopen voor zo'n geur of ga je toch voor fris?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.