zaterdag 23 november 2013

Rimmel Space Dust Nagellak


Rimmel komt ook deze feestdagen weer met een leuke kerstcollectie die vol glitter en glamour zit. Naast een aantal leuke lip en oog producten komen ze ook met een vijftal leuke nagellakken genaamd Space Dust. Ik heb drie mooie kleuren uit deze collectie om aan jullie te laten zien . En je kunt het dom noemen, maar pas bij het testen en swatchen van de lakken kwam ik er achter dat het hier om sand style lakjes gaat, vandaar ook de naam Space dust.
004 Luna Love: Deze mooie donker roze bij na rode kleur heeft blauwe, paarse en roze glitters er in zitten en geeft een erg leuk effect. Hier heb ik twee dunne laagjes aangebracht. Me likes!006 Moon Walking: Dit is echt mijn favoriet van deze drie. Hij is erg mooie dieppaars van kleur en heeft verschillende formaten glitters er in zitten. Ook hier heb ik weer twee dunne laagjes aangebracht. 007 Shooting Star:  Een mooie zilverkleurige space dust lakje. Hij dekt het minst goed van alle drie de varianten, maar persoonlijk vind ik dat totaal niet storend. Ik ben echt onwijs onder de indruk van deze Rimmel Space Dust lakjes. Ik ben echt een liquid sand fan en kan er eigenlijk niet genoeg van krijgen. Ik weet ook wel zeker dat deze drie geweldig mooi zouden zijn onder een laagje gellak. Zeker een aanrader voor de feestdagen!

De Rimmel Space Dust Nagellak is vanaf nu verkrijgbaar voor €6,99 per stuk bij een drogisterij bij jou in de buurt. 

Q: Wat vind jij van deze Space Dust lakken? Welke kleur is jou favoriet? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.