zaterdag 16 november 2013

Sinttip: DA Roze Schuimpjes en Melkchocolade douche en bad schuim


Vandaag is het zover, Sinterklaas komt aan in Nederland. Het is de eerste keer dat Sinterklaas met de landelijke intocht naar Groningen gaat. Dus op het moment dat dit artikel online komt , sta ik waarschijnlijk met een zeer verlegen kind op mijn nek bij de kade om naar Sinterklaas te zwaaien. Bij Sinterklaas horen natuurlijk ook cadeautjes. DA introduceerde vorig jaar de chocoladeschuim voor in bad met een melk chocolade en een witte chocolade variant. Dit jaar hebben ze op veler verzoek weer een Limited Edition uitgebracht, dit met een melk chocolade en een roze schuimpjes variant.Deze geur is dit jaar totaal nieuw bij DA. Ik verwacht bij de naam 'Roze Schuimpjes' een mierzoete geur, en dat is het ook. Echt kinderen gaan deze geur echt heerlijk vinden. Het is net of je in een bad met fristi zwemt. Welk kind wil dat nou niet. Zelf zou ik er niet zo snel mee in bad willen, maar perfect voor kids.  Het enige wat ik erg jammer vind, is dat het door de plaatjes voorop zo duidelijk wordt gemaakt dat het een meisjes variant is is met de hakjes en lipstick.


Deze variant herkende ik nog van vorig jaar. De verpakking is is wat veranderd , maar de geur is bijna identiek zoals ik mij hem kan herinneren. Hij ruikt naar een lekkere chocolade saus. Ook deze vinden kinderen erg lekker, maar ook bij deze zou ik zelf niet er mee in bad duiken. Maar welk kind wil nou niet in een bad vol chocolade.


Achter op de verpakking staat een leuk klein gedicht. Voorop kun je de fles personaliseren, door de naam van het kind er op te zetten. Daarom is deze Sint Douche- en Badschuim ook zeer geschikt als vrolijk schoen cadeautje.


De Douche- en Badschuim zijn tijdelijk verkrijgbaar voor €2,99 per stuk bij een DA-winkel bij jou in de buurt. 

Q: Wat kreeg jij vroeger in je schoen?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.